رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح ویژگیهای انواع روغن مصرفی، نسبت به مصرف روغنهای غیر سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی بدلیل بروز سرطان هشدار داد.

در ادامه مطلب بخوانید


ترولیا | پرتال جامع شامل «سرگرمی، آموزش، عکس، کلیپ های متنوع و.» مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه مرکزی ارومیه آهن آلات خرید و فروش گوسفند زنده در تهران گلدوزی کامپیوتری آپشن خودرو | گندم کار آکادمی برنامه نویسان مشهد هتل های تهران چمن مصنوعی