طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :


حفظ ارزش غذایی مواد اولیه:


برای تهیه سبزی پلو با ماهی سالم در درجه اول مهم انتخاب ماهی و سبزی تازه می باشد.سبزی معمولا در طی عمل آوری و پختن مقداری از ویتامین خودش را از دست می دهد به همین علت توصیه ی ما سبزی تازه می باشد زیرا دارای ویتامین بیشتری است. حتی بعد از پختن که درصدی از ویتامینش را از دست می دهد باز هم دارای ویتامین کافی است. همچنین بهتر است سبزی را در مرحله ی آخر به برنج اضافه کنید که هم مدت زمان و هم حرارت کمتری متحمل شود تا بر اثر گرمای زیاد مولکول هایش تغییر شکل ندهد و از ارزش غذایی اش کاسته نشود.

 

 

ماهی حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله امگا 3 می باشد برای اینکه این مواد مفید در حین پخت و پز از بین نرود بهترین روش برای طبخ ماهی آب پز، بخارپز و کباب پز می باشد. زیرا سرخ کردن ماهی در روغن با حرارت بالا باعث می شود بسیاری از مواد مغذی آن از بین برود و همچنین امگا 3 موجود در ماهی با حرارت اکسید می شود و از بین خواهد رفت.

Image result for basmati


دنیای از خوشمزه ها ماهی ,سبزی ,مواد ,حرارت ,ویتامین ,تهیه ,تهیه سبزی ,مواد مغذی ,دارای ویتامین ,سبزی تازه ,ارزش غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فوتبال پایه شرکت بازرگانی فیروزه--09129374366---firoozetrading کتابخانه عمومی ارشاد شهرستان طبس سایتی برای همه رایادان تور مشهدگردی معرفي هتل ها و مراكز اقامتي ايران krewhqi983 page مطالب روز غذاهای لذیذ را از ما بخواهید