اسیدها موادی ترش مزه‌اند که خاصیت خورندگی دارند و شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و بازها را خنثی می‌کنند.

بازها موادی با مزه گس هستند که تلخ اند و حالتی مانند صابون در تماس با دست دارند، شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و اسیدها را خنثی می‌کنند.


همچنین اگر یک اسید و یک باز با هم واکنش بدهند تولید نمک و گاز هیدروژن می کنند. در زیر به برخی از تعاریف قدیمی اسید پرداخته می‌شود.

اسیدها موادی‌اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن‌هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون‌های فلز جایگزین می‌شوند.

این تحقیق شامل 4 صفحه بوده و شما می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.



http://s7.picofile.com/file/8379924318/R_10_.png


سایت زنگ مدرسه اسید ,اسیدها ,خنثی می‌کنند منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

موضوعات عمومی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان مقالات دانشجویی, پایان نامه و پاورپوینت های کاربردی talataaf دانلود رایگان بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو عاشقانه سلطان فیلم عاشقانه های مریم سهرابی