طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :

حفظ ارزش غذایی مواد اولیه:

برای تهیه سبزی پلو با ماهی سالم در درجه اول مهم انتخاب ماهی و سبزی تازه می باشد.سبزی معمولا در طی عمل آوری و پختن مقداری از ویتامین خودش را از دست می دهد به همین علت توصیه ی ما سبزی تازه می باشد زیرا دارای ویتامین بیشتری است. حتی بعد از پختن که درصدی از ویتامینش را از دست می دهد باز هم دارای ویتامین کافی است. همچنین بهتر است سبزی را در مرحله ی آخر به برنج اضافه کنید که هم مدت زمان و هم حرارت کمتری متحمل شود تا بر اثر گرمای زیاد مولکول هایش تغییر شکل ندهد و از ارزش غذایی اش کاسته نشود

ماهی حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله امگا 3 می باشد برای اینکه این مواد مفید در حین پخت و پز از بین نرود بهترین روش برای طبخ ماهی آب پز، بخارپز و کباب پز می باشد. زیرا سرخ کردن ماهی در روغن با حرارت بالا باعث می شود بسیاری از مواد مغذی آن از بین برود و همچنین امگا 3 موجود در ماهی با حرارت اکسید می شود و از بین خواهد رفت.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی


خوشمزه ترین مزه ها ماهی ,سبزی ,مواد ,حرارت ,ویتامین ,تهیه ,دارای ویتامین ,مواد مغذی ,باشد زیرا ,سبزی تازه ,ارزش غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پالت چوبی مجله دلتا دوره‌هاي عالي بهداشت عمومي و اپيدميولوژي آموزش های همگانی test تی تی دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سوغات بوشهر - محصولات خرمایی خوشبین روستای پهرست سفلی