پروتئین وی چیست و چه زمانی باید مصرف شود؟

تا به حال بعد از باز کردن ظرف ماست، دیده‌اید که ماست موجود در آن، در آب شناور باشد؟ آن آب، پروتئین وی است. در فرایند تولید پنیر هم چربی‌های شیر از قسمت مایع آن جدا می‌شوند و به همین دلیل پروتئین وی موجود در شیر به راحتی قابل تفکیک می‌شود. وی، مایع پروتئینی است که پنیر سازان تا سالهای سال، به جای استفاده، آن را دور می‌ریختند.

وی از پروتئین‌های حلال در آبی است که در زمان تولید پنیر به دست می‌آید. درواقع شیر دو گروه پروتئین مهم را در خود جا داده است. گروه اولکازئین است که ۸۰ درصد پروتئین موجود در شیر را تشکیل داده و گروه دوم وی است که ۲۰ درصد حجم پروتئینی آن را به خود اختصاص داده است.


تفریحی پروتئین ,داده ,گروه ,پنیر ,موجود ,تولید پنیر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شمش روی خرید سی دی آموزشی amirprs.ir سایتی برای همه تک ستاره تبیلغات گرام گروه خدمات دیجیتال یارا Fabianymxtek90 blogi