امروز قصد داريم چند نوع سوپ پرطرفدار ايراني رو بهتون آموزش بديم.
انواع سوپ :
سوپ ها وعده هاي غذايي مناسبي مي تواند باشد براي برخي از افراد كه دچار بيماري سرماخوردگي شده اند اما علاوه بر اين برخي از سوپ ها بسيار خوشمزه و جا افتاده مي باشند كه مي توان از آن ها به عنوان پيش غذا استفاده نمود.
سوپ (به انگليسي: Soup)، مايعي خوراكي بسيار غني و گرم ميباشد، كه مصرف آن در برنامهٔ غذايي نقشي بسيار اساسي دارد. سوپ، از مواد غذايي مختلف نظير آب، سبزيجات، گوشت، گوشت چرخكرده، روغن، ادويه، نمك خوراكي و ديگر افزودنيها تهيه ميشود. علاوه بر اين، سوپ به صورت خورشي پيشغذا براي باز شدن اشتهاي افراد سرو ميشود. بهطور كلي سوپها به دو نوع كلي تقسيم ميشوند: سوپهاي رقيق و سوپهاي غليظ.
در اصل سوپها در گذشته خود غذايي كامل بودهاند كه اساس آنها برپايه، گوشت قرمز، گوشت ماكيان، گوشت خوك يا ماهي بودهاست. شكل فعلي سوپ و مواد تشكيلدهندهٔ آن قدمت چنداني ندارد و به قرن ۱۹ بازميگردد
طرز تهيه سوپ شيربسيار ساده رستوراني
اشپزی گوشت ,غذايي ,تهيه ,بسيار منبع
درباره این سایت