طرز تهیه چند مدل غذای ایرانی:

  • میگو پلو

  • استانبولی پلو

  • لازانیا

طرز تهيه “ميگو پلو مجلسي

طرز تهيه ميگو پلو مجلسي

ابتدا برنج را بشوييد و با ميزان آب لازم و كمي نمك به مدت 2 تا 3 ساعت خيس دهيد.

ميگو را هم با دو ليوان آب و مقداري نمك و فلفل و يك عدد پياز روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. بعد از 5 دقيقه جوشيدن حرارت را خاموش كنيد و ميگوها را از آب در بياوريد.

هويچ هاي خلالي شده را در كمي آب بپزيد و بعد به آن كمي شكر و روغن اضافه كنيد.

خلال بادام و زعفران را با هم مخلوط كنيد و بر روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا خلال نرم و خوشرنگ شود.

زرشك شسته شده را هم با كمي روغن و شكر تفت دهيد .

جعفري يا گشنيز را هم با پياز سرخ شده مخلوط كنيد.


آشپزی دهيد ,كنيد ,حرارت ,مخلوط كنيد ,قرار دهيد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مشاوره ازدواج | بهترین مشاور قبل ازدواج فلزیاب تصویری -پرقدرت09909061300 هر چی بخوای هست بهآرنارنج پرسش مهر 18-احترام به افکار وطن اجناس فوق العاده