در آموزشگاه های آشپزی در شیراز چه دوره هایی را فرا میگیریم؟

دوره های آشپزی بسیاز زیاد هستند ولی دوره های معمول و کلی به شرح زیر میباشند باید توجه داشت هر آموزشگاهی دوره های مخصوص به خود را نیز دارد:

  • دوره فست فود
  • دوره آشپزی عمومی
  • دوره غذاهای دریایی
  • دوره آشپزی ملل
  • دوره شیرینی، قنادی و نان

بازارکار و آینده شغلی آشپز چگونه است؟

معمولا هنرجویان آموزشگاه های آشپزی برای کسب مهارت فردی به یادگیری آشپزی روی می آورند ولی درصورتی که شما میخواهید وارد بازار کار شوید میتوانید بصورت های زیر فعالیت کنید:

  • راه اندازی رستوران، فست فود، کافه و …
  • کار کردن در رستوران، فست فود، کافه و …
  • سرآشپز شدن در هتل ها
  • راه اندازی کترینگ و تهیه غذا
  • راه اندازی آموزشگاه آشپزی

برای تبدیل شدن به یک سرآشپز خوب باید چه مهارت هایی داشته باشم؟

برای تبدیل شده به یک سرآشپز خوب علاوه بر تجربه و دانش فنی لازم باید توانایی های زیر را نیز داشته باشد:

  • علاقه شدید به غذا و آشپزی
  • تحمل فشار کاری زیاد
  • رعایت بالاترین استانداردهای بهداشت و پاکیزگی
  • توانایی انجام چند کار به صورت همزمان
  • سرعت عمل بالا
  • خلاقیت در تهیه انواع غذاها
  • دقت و نظم زیاد
  • توانایی کار تیمی
  • توانایی خوب در سازماندهی و مدیریت

بهترین های شیراز آشپزی ,دوره ,توانایی ,آموزشگاه ,سرآشپز ,زیاد ,برای تبدیل ,فود، کافه ,آشپزی برای ,دوره آشپزی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بلاگ خبری فروشگاه اینترنتی پولوتک رویا موزیک industrial cleaning دانلود سریال کره ای رایگان بالینک مستقیم سرزمین رزها behparvaran دانلود کلیپ جدید