مزایای بهداشتی دانه های چیا

 

 

دانه های چیا جزو سالم ترین غذاهای کره زمین هستند.

 

آنها دارای مواد مغذی هستند که می توانند فواید مهمی برای بدن و مغز شما داشته باشند.

 

در اینجا چند مزیت بهداشتی دانه چیا وجود دارد که توسط علم پشتیبانی می شود.

 

1. تخم چیا مقدار زیادی از مواد مغذی با کالری بسیار کمی را تحویل می دهد

دانه های چیا دانه های ریز سیاه از گیاه Salvia hispanica است که مربوط به نعناع است.

 

دانه های چیا یک غذای مهم برای آزتک ها و مایاها در روز بود.

برای تهیه دمنوش دانه چیا میتوانید از روغن پسته نیز ستفاده نمایید .

 

آنها آنها را به دلیل توانایی خود در تأمین انرژی پایدار ، به آنها اهدا کردند. در حقیقت ، "chia" کلمه باستانی مایان برای "قدرت" است.

 

علیرغم تاریخچه باستانی آنها به عنوان یک رژیم اصلی ، دانه های چیا به تازگی به عنوان یک غذای مدرن امروزی شناخته شدند.

 

در چند سال گذشته ، آنها محبوبیت منفجر شده اند و اکنون توسط افراد آگاه بهداشتی در سراسر جهان مصرف می شوند.

 

از اندازه خود فریب نخورید - این دانه های ریز یک مشت تغذیه ای قدرتمند را بسته اند.

 

یک وعده (28 گرم) دانه چیا حاوی (1):

 

  • فیبر: 11 گرم.
  • پروتئین: 4 گرم.
  • چربی: 9 گرم (5 عدد از آنها امگا 3) است.
  • کلسیم: 18٪ از RDI.
  • منگنز: 30٪ از RDI.
  • منیزیم: 30٪ از RDI.
  • فسفر: 27٪ از RDI.

آنها همچنین حاوی مقدار مناسبی از روی ، ویتامین B3 (نیاسین) ، پتاسیم ، ویتامین B1 (تیامین) و ویتامین B2 هستند.

این امر به ویژه با توجه به اینکه این فقط یک اونس است ، برابر با 28 گرم یا حدود دو قاشق غذاخوری است. این مقدار کمی فقط 137 کالری و یک گرم کربوهیدرات قابل هضم را تأمین می کند.


معرفی و توضیح انواع محصولات ارگانیک دانه ,بهداشتی ,ویتامین ,بهداشتی دانه ,مواد مغذی ,مزایای بهداشتی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جامع ترین خبرنامه تخصصی گردشگری نمونه سوالات ایین نامه میهن به روز دانشگاه پویا پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان ریشه های آسمان سایت تفریحی و سرگرمی اسکاج | فروش مواد اولیه |فروشگاه دستگاه