نگاه کلی به چیلر تراکمی آب خنک

 

در چیلر تراکمی آب خنک بعلت استفاده از انتقال حرارت کندانسور به محیط خارج، بازده بیشتری نسبت به چیلر هوا خنک دارد و با توجه به صرفه جویی انرژی که دارند.

 

چیلر آب خنک

 

در این نوع از چیلرها، چیلر به برج خنک‌کن متصل می‌گردد تا کندانسور خنک شود.

 

برج خنک‌کن هر چیلر آب خنک به ازای هر تن تبرید به‌صورت حدودی 3.5 GPM آب نیاز دارد. یعنی یک برج خنک‌کننده 60 تن، 210GPM آب در گردش نیاز دارد.

 

یکی از مشکلات اساسی برج‌های خنک‌کننده تبخیر ساعتی آب است ( همان‌طور که اطلاع دارید سیکل کارکرد کندانسور با برج خنک‌کننده، یک سیکل باز محسوب می‌شود) به‌صورت تقریبی یک درصد آب در گردش در برج‌های خنک‌کننده تبخیر می‌شود. به‌طور مثال برای یک برج 60 تن 7.9 لیتر در دقیقه تبخیر آب وجود دارد .

 

چیلر های آب خنک نیز بر اساس کمپرسور به انواع اسکرو، رفت و برگشتی تقسیم می‌گردند که نوع رفت و برگشتی یا سیلندر پیستونی از انواع قدیمی‌تر هستند که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

مقایسه مصرف برق چیلر آب خنک با چیلر هواخنک

 

مصرف برق چیلرهای آب خنک و چیلر هوا خنک تا ظرفیت 30 تن تقریباً برابر است. از ظرفیت 30 تا 50 تن مصرف برق هوا خنک بیشتر می‌گردد، اما قابل‌ملاحظه نیست. از ظرفیت 50 تن به بالا اختلاف مصرف برق چیلر آب خنک و هوا خنک زیاد می‌گردد.

 

از 50 تن به بالا به ازای هر تن تبرید چیلر هوا خنک 2 آمپر مصرف برق خواهیم داشت و به ازای هر تن تبرید چیلر آب خنک 1.4 آمپر مصرف برق خواهیم داشت.

 

کاربرد چیلر آب خنک

 

برای مجتمع­های بزرگ تجاری و اداری، مسی، بیمارستانها و مانند آن استفاده می شود.

 

چیلر های تراکمی آبی (با کندانسور آبی) برای نصب و بهره برداری در فضای بسته ساخته شده اند بنابراین دستگاه ها می بایست در موتورخانه نصب شوند و همزمان امکان تهویه مناسب هوا و روشنائی کافی بایستی در محل نصب آنها مورد توجه قرار گیرد.

 

چیلری کم مصرف و مقرون بصرفه

 

در چیلر تراکمی آب خنک به علت مصرف شدن آب در برج خنک کننده برای مناطقی که آب به میزان و با کیفیت مناسب وجود دارد، به علت پایین تر بودن مصرف برق، بهترین گزینه برای واحدها می باشد به این صورت که، چیلر آب را سرد می کند و آب سرد شده توسط پمپ آب بین هواساز یا فن کویل ها و چیلر در یک مدار بسته به جریان در می آید.

 

واحدهای مصرف (فن کوئلها) با دریافت آب سرد، محیط اطراف خود را خنک می کنند و به واسطه این خنک کاری آب سرد در واحد مصرف کننده (فن کوئل) کمی از برودت خود را از دست می دهد که با گردش دوباره در اواپراتور چیلر مجدداً خنک شده و به مصرف کننده بازگردانده می شود. در چیلرهای آب خنک معمولاً عملیات تبادل حرارت در کندانسور توسط برج خنک کننده صورت می­گیرد و این نوع چیلرها معمولاً از ظرفیت 20 تن به بالا مورد مصرف می باشد.


rasha چیلر ,مصرف ,کندانسور ,تراکمی ,کننده ,ظرفیت ,چیلر تراکمی ,خواهیم داشت ,مصرف کننده ,آمپر مصرف ,خنک‌کننده تبخیر ,برج‌های خنک‌کننده تبخیر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ماهی های آزاد در تنگ آپشن خودرو | گندم کار صبرم سر اومد wmacmil shop دانلود کده فروشگاه پلاس استور