عوامل مؤثر بر ضایعات برنج
- 1 عامل ها گذشته از تبدیل : که مهم ترین آن عبارتند از :
رقم و خصوصیات فیزیکی دانه : ارقام دانه بلند و ارقام گچی بطور کلی از
پایداری کمتري درمقابل نیروهاي فشاري و خمشی و مکانیکی برخوردارند .

اثرات محیطی : دانه برنج در عصر وصال , آب و مواد غذایی را ذیل وضعیت
ارگانیک محیط پرورش خویش اخذ می نماید . در سطح نهایی وصال دانه , به طور معمول آب
مزارع را جدا می نمایند و شیره باطن دانه استارت به محکم شدن می نماید . در‌این
تراز دانه نسبت به آنچه از ساقه و ریشه اخذ می نماید , رطوبت بیشتري را به
هوا منتقل می نماید و بدین ترتیب رطوبت دانه به ترتیب کاهش مییابد تا این که
رطوبت دانه به تحت حد تعادل دما و رطوبت محیط تنزل می‌یابد . در غایت دما و
رطوبت هواي محیط سرعت کم آب شدن دانه را ذیل تأثیر قرار می دهند . پس از
کم آب شدن آخرین , دانه به جذب رطوبت ادامه میدهد و زیر تأثیر محیطی می
باشد که در آن قراردارد . این جذب و دفع رطوبت در درطول روز و شب سبب توسعه
ترك در دانه ها می شود .

مدیر زراعی : کالا آفت زده به سادگی در عملیات تبدیل شلتوك به
برنج سپید شکسته می شود و به خرده برنج تبدیل میشود . نبود عنصرها و مواد
غذایی مایحتاج گیاه سبب ساز ساخت دانه هایی با ایستادگی کم می شود .

خرمنکوبی : به کارگیری از خرمنکوب هاي نامطلوب و یا این که تهیه نبودن خودرو و
همینطور انجام خرمنکوبی در حالت غیرمناسب رطوبتی کالا , منجربه ارتقاء
باخت و زخم هاي مکانیکی بر دانه می شود . بررسی به فعالیت آمده راجع به
کارآیی خرمنکوبها نشان اعطا کرد که خرمنکوبهاي تیلري و جریان محور کارآیی بهتري
در انجام فعالیت خرمنکوبی دارا‌هستند .

دانه ,رطوبت ,نماید ,برنج ,خرمنکوبی ,محیط ,ضایعات برنج منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مارال صنعت تریلر معرفی کالا سقوط هواپیما تهران یاسوج کلبه ی زیبایی اخبار تکنولوژِی و بازی های کامپیوتری deduction خرید اینترنتی انجمن هنر آموزان و هنرجویان هنرستان کتابچی