مواد لازم پاستا هویج و پنیر ریکوتا
پاستا 120 گرم
هویج 1 عدد کوچک
پنیر پارمزان 10 گرم
پنیر ریکوتا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا هویج و پنیر ریکوتا
این پاستا مناسب خردسالان هست. میتوانید پنیر پارمزان را حذف کنید و ان را به نوزادتان هم بدهید. پاستای هویج و پنیر ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست.
1- از پاستاهای فرمی یا شکلدار استفاده کنید.
2- هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.
3- پنیر پارمزان را رنده کنید.
4- پاستا را طبق دستور روی بستهبندیش بپزید. چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده شود، هویج رنده شده را به ان اضافه کنید.
5- پنیر پارمزان رنده شده را با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
6- پاستا و هویج را آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردانید. مواد را خوب هم بزنید و به فرزندتان بدید.
گوشت سفید ، با ما بهترین باشید. پنیر ,پاستا ,هویج ,ریکوتا ,رنده ,پارمزان ,پنیر ریکوتا ,پاستا هویج ,پنیر پارمزان ,رنده کنید منبع
درباره این سایت