ترش شامی یکی از غذاهای خوشمزه گیلانیه که ممکنه به روشهای مختلف طبخ بشه .  روش پخت :  سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز درشت و یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و  (در صورت تمایل کمی پودر زیره سبز و پودر زنجبیل و سه قاشق غذاخوری سبزیجات معطر )  مخلوط کرده و به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مواد برداشته و در کف دست فقط کمی پهن میکنیم و بهش فرم میدیم(تقریبا به ضخامت یک تا دو سانت)و در روغن سرخ میکنیم و روی یه دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس یک عدد پیاز رو ریز ریز خورد میکنیم و با روغن توی تابه روی حرارت ملایم قرار میدیم تا طلایی رنگ بشه سپس رنده دو عدد گوجه فرنگی و دو قاشق غذاخوری رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه دو لیوان آب جوش و بیشتر از نصف استکان آبغوره اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکی دو جوش بزنه و بعد شامی های سرخ شده رو توی سس بر میگردونیم و حدود یک ربع بهش زمان میدیم تا سس لعاب بندازه و کاملا جا بیفته .    نکته اول :  این غذا باید ترش باشه اگه آبغوره در دسترس نداشتید از آب نارنج استفاده کنید من یک قاشق پودر غوره به سس اضافه کردم که طعمشو بهتر کرد .  نکته دوم :  میتونید برای سس فقط از رب استفاده کنید و گوجه رنده شده رو حذف کنید .  
میکده | پرتال ایرانیان میکنیم ,میدیم ,گوجه ,روغن ,قاشق ,رنده ,استفاده کنید ,اضافه میکنیم ,قرار میدیم ,قاشق غذاخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

من، تودۀ بی شکلِ موّاج وبلاگ شخصی دکتر نقی سنائی - علمی فرهنگی آموزش کودکان دچار اختلال یادگیری گیوتک GioTec اجاره سند جهت ضمانت در دادگاه | تامین وثیقه | سند اجاره ای برای آزادی زندانی رسانه ملودپ استراتژی دیجیتال مارکتینگ مدیریت