در سال‌های اخیر، توجه ویژه‌ای به بیماری‌های مشترک بین دام و انسان شده است. بیماری تب کریمه و کنگو یکی از این بیماری ها است که تلفاتی را نیز تحمیل کرده است. این موضوع در کنار نیاز به حفظ تازگی و طعم گوشت بعد از کشتار، اهمیت وجود اتاق پیش سرد کشتارگاه را بیش از پیش نمایان کرده است. در حال حاضر، وجود اتاق پیش سرد در کشتارگاه ها در حال تبدیل به یک الزام می‌باشد.


سردخانه و تجهیزات سرمایشی کشتارگاه ,اتاق ,وجود اتاق منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اسکوپ ، مطالب مختلف علمی و سرگرمی تکواندو نوین آموزش های همگانی معرفی کالا فروشگاهی معرفی کتاب نقد کتاب دانلود کتاب نویسنده .::مهدی رستم نیا::. همه چی موجوده بهداشت nsliterae