شربت آلبالو یکی از شربت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. امروز با ورود شربت های شرکتی این شربت خوشمزه را در هر زمانی می توانید تهیه نمایید اما اگر می خواهید این شربت را به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد نگهدارنده تهیه کنید با این آموزش همراه باشید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۸ نفر شربت آلبالو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت آلبالو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شربت آلبالو
آلبالو ۲۵۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ولرم ¼ لیوان

دستور طرز تهیه

ابتدا آلبالوها را می شوییم و با دقت هسته هایشان را خارج می کنیم. آلبالوها را در یک ظرف مناسب ( لعابی ) می ریزیم و شکر را روی آنها می پاشیم. ظرف آلبالوها را از شب قبل داخل یخچال قرار می دهیم تا آلبالوها آب بیندازند.

پس از گذشت این مدت قابلمه لعابی را روی حرارت قرار می دهیم و آب ولرم را به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد ، اگر حرارت خیلی کم باشد رنگ شربت سیاه می شود و اگر خیلی زیاد باشد آلبالوها را می سوزاند.

هم زدن شربت را ادامه می دهیم تا شکر به طور کامل در شربت حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه شربت را روی حرارت بماند تا غلظت کافی را به دست آورد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

شربت را صاف می کنیم و پس از ریختن در یک ظرف دربسته در یخچال قرار می دهیم. آلبالوهای موجود در شربت را می توانیم برای تهیه مربای آلبالو استفاده کنیم. برای هر بار مصرف مقدار کمی از شربت آلبالو به همراه مقداری آب خنک داخل لیوان می ریزیم و پس از مخلوط کردن شربت و آب مصرف می کنیم.


مجله گل من شربت ,آلبالو ,تهیه ,کنیم ,دهیم ,حرارت ,شربت آلبالو ,یخچال قرار ,تهیه شربت ,همراه باشید ,تهیه نمایید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آرش موزیک سایت تفرحی هامون2 رشت فوتسال اخبار فوتبال ملی و باشگاهی اجناس فوق العاده ایران پیکسل