کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های پر طرفدار ایرانی است که بیشتر در رستوران های سنتی سرو می شود. البته این کباب خوشمزه مانند کباب تابه ای بیشتر از رستوران ها در منازل تهیه و سرو می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب لقمه ای تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب لقمه ای.


حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی کباب ,لقمه ,تهیه ,کباب لقمه ,کردن کباب ,درست کردن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سیبریا فایل worldnews گوگل شهر فونت Calvinht264 Rumah تعطیلی مدارس هدف در زندگی مزاج شناسی یونیک فاینانس