گوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي آيد. غني بودن گوشت از پروتئين هاي ارزشمند حاوي اسيدهاي آمينه ضروري براي بدن، مواد معدني مانند آهن و روي، انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي نمايند.
اسيد آمينه هاي ضروري (Essential Amino Acid) شامل اسيد آمينه هايي هستند كه بدن انسان قادر به ساخت آنها نيست و بايد آنها را از غذا تامين كند و از اين نظر پروتئين هاي حيواني و از جمله گوشت نسبت به پروتئين هاي گياهي ارجحيت دارند. علاوه بر اين كه اين ارجحيت به كميت پروتئين در منبع حيواني نيز بر مي گردد.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی
گوشت ,پروتئين ,آمينه ,اسيد آمينه
منبع
درباره این سایت