با توجه به اين که بستني، يكي از پرمصرف ترين دسرها در جهان و ايران است لذا نوع و مقدار تركيبات تشكيل دهنده آن مي تواند از نظر سلامتي براي بسياري از مصرف كنندگان مهم باشد. در اين تحقيق، اثر جايگزيني شيرخشک بدون چربي و خامه توسط بادام (باحدود 95% مواد جامد كل) بر خصوصيات كيفي بستني مورد ارزيابي قرارگرفت. جايگزيني بادام در چهارسطح %15، %30، %45 و %60 انجام شد. نتايج بررسي آماري، نشان داد كه بين نمونه با 15% جايگزيني و نمونه شاهد از نظر خواص فيزيكي اختلاف معني دار وجود ندارد ولي طعم و آروماي بادام هم در آن مشهود نبود. سطح %60 جايگزيني، طعم و آروماي خوبي را ايجاد كرده بود اما ازنظر ويژگي هاي فيزيكي با نمونه شاهد تفاوت معني دار داشت. بر اساس نتايج حاصل از آزمون هاي فيزيكي و حسي، سطح 45% جايگزيني از جهات مختلف به عنوان بهترين سطح انتخاب گرديد.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی
جايگزيني ,بادام ,فيزيكي ,نمونه ,نمونه شاهد ,مواد جامد
منبع
درباره این سایت