با توجه به اين که بستني، يكي از پرمصرف ترين دسرها در جهان و ايران است لذا نوع و مقدار تركيبات تشكيل دهنده آن مي تواند از نظر سلامتي براي بسياري از مصرف كنندگان مهم باشد. در اين تحقيق، اثر جايگزيني شيرخشک بدون چربي و خامه توسط بادام (باحدود 95% مواد جامد كل) بر خصوصيات كيفي بستني مورد ارزيابي قرارگرفت. جايگزيني بادام در چهارسطح %15، %30، %45 و %60 انجام شد. نتايج بررسي آماري، نشان داد كه بين نمونه با 15% جايگزيني و نمونه شاهد از نظر خواص فيزيكي اختلاف معني دار وجود ندارد ولي طعم و آروماي بادام هم در آن مشهود نبود. سطح %60 جايگزيني، طعم و آروماي خوبي را ايجاد كرده بود اما ازنظر ويژگي هاي فيزيكي با نمونه شاهد تفاوت معني دار داشت. بر اساس نتايج حاصل از آزمون هاي فيزيكي و حسي، سطح 45% جايگزيني از جهات مختلف به عنوان بهترين سطح انتخاب گرديد.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی جايگزيني ,بادام ,فيزيكي ,نمونه ,نمونه شاهد ,مواد جامد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تور برزیل تو بهترین خرید رو از ما داشته باش اینجا همه چی هست آموزشگاه اشپزی انتخاب رشته آرمان - entekhab reshte daneshgah azad خدمات کشاورزی شانار