مرجع فایلهای آموزشی | پاورپوینت کارآموزی دانه های روغنی سویا و ذرت
- مرجع فایلهای آموزشی | پاورپوینت کارآموزی دانه های روغنی سویا و ذرت
پاورپوینت کارآموزی دانه های روغنی سویا و ذرت
نام محصول : پاورپوینت کارآموزی دانه های روغنی سویا و ذرت
دسته : پاورپوینت – powerpoint
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 882 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 38توضیحات کوتاه:
گیاهشناسی سویا
نام علمی سویا GLYCIN MAXL ازخانواده ی لگومینوز و حساس به شوری واز نباتات روز كوتا است
نكته اگر شوری خاك بیشتر از 7میلی موز بر سانتی متر باشد گره بندی در ریشه متوقف میشود
ریشههر ریشه سویا از ریشه اصلی و ریشههای فرعی تشكیل شده، ریشه اصلی میتواند تا عمق 51متر پایین برود ولی ریشههای در اعماق فرو میرود، قسمت عمده ریشهتوضیحات کامل: آفات و بیماری های ذرت
از بیماری های مهم گیاه ذرت، سیاهک معمولی ذرت و سیاهک خوشه یا بلال ذرت می باشد. عامل این دو بیماری به ترتیب،U.maydis و Sphacelotheca reiliana می باشند. بیماری سیاهک معمولی، برگ ها و ساقه ها را آلوده نموده و سیاهک بلال ذرت، گل ماده یا بلال را آلوده نموده و توده ای از اسپورهای قارچ را جانشین بافت های سالم گیاه می کند.
برداشت
برای برداشت محصول، رطوبت دانه باید بین 20 تا 25 درصد باشد. اگر قرار باشد که محصول برداشت شده را مورد مصرف دام قرار دهند، ذرت را
می توان با رطوبت 25 تا 28 درصد هم برداشت کرد. امروزه برداشت بلال را با دستگاه های بلال چین و همچنین جدا نمودن دانه های ذرت را از بلال، با دستگاه دانه کن انجام می دهند. دستگاه بلال چین، بلال ها را از بوته می چیند و غلاف های آن را جدا می کند. دستگاه دانه کن هم دانه های ذرت را از بلال جدا می نماید.
براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد
دانلود رایگان مقاله9 دانه ,بلال ,سویا ,پاورپوینت ,روغنی ,ریشه ,روغنی سویا ,پاورپوینت کارآموزی ,کارآموزی دانه ,دستگاه دانه ,آلوده نموده ,مرجع فایلهای آموزشی منبع
درباره این سایت