یکی از خصوصیات کیفی پنیر پیتزا خصوصیتی موسوم به پس دادن روغن می باشد. این خصوصیت پس از طبخ پنیر به عنوان مثال درتهیه پیتزا قابل بررسی می باشد و عبارتست از: جدا شدن چربی مایع از پیکره پنیر ذوب شده به صورت ذرات روغن به خصوص در سطح پنیر.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی پنیر ,روغن ,پیتزا ,دادن روغن ,پنیر پیتزا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شبروز مشهد گردی گردشگری استان چهارمحال بختیاری آموزش کسب درآمد از اینترنت فروشگاه اینترنتی ما کارآموزی مالی