ترکیب زعفران و خوراکی های مختلف:

زعفران را می توان با انواع خوراکی ها ترکیب کرد و این به دلیل ویژگی رنگ و عطر مطلوب آن است که سبب

افزایش کیفیت غذا به لحاظ طعم و ظاهر می شود.

کاربردهای زعفران در صنعت غذا:

زعفران که با نام لاتین   saffron    در دنیا شناخته می شود، گیاهی ارزشمند و گران بها است که واحد سنجش آن مانند

 دیگر گیاهان برحسب تن و کیلوگرم نیست بلکه بر حسب گرم و مثقال است.

زعفران با دارا بودن عطر و طعم مطلوب ، امروزه به دلیل گرایش افراد به استفاده از مواد طبیعی و عدم تمایل به استفاده از

مواد شیمیایی و سنتزی، جایگاه بهتری را در میان مردم باز کرده است.

زعفران و خواص درمانی

از زمان های قدیم در طب سنتی ما مصرف زعفران بسیار توصیه شده است.

زعفران به دلیل دارا بودن ترکیبات مؤثری که دارا می باشد در صنعت دارو به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.

همین ترکیبات مؤثر موجود در زعفران مبنای بسیاری از تحقیقات علمی شده است و محققان در صدد اثبات خواص منحصر به

 فرد زعفران بوده و آزمایشات زیادی را روی این محصول ارزشمند انجام داده اند.

از جمله خواص زعفران می توان به خاصیت تقویت کنندگی معده و کمک به هضم بهتر غذا اشاره نمود.

یکی دیگر از خواص اثبات شده زعفران، خاصیت شادی بخشی و آرامبخشی آن است. نتایج برخی آزمایشات حاکی از اثرات

زعفران بر درمان فشار خون ، کاهش کلسترول، پیشگیری از تصلب شرایین و کمک به سلامت قلب می باشد.

 

زعفران با چه خوراکی هایی ترکیب می شود؟

 

همانطور که می دانیم بیشترین استفاده از زعفران از گذشته تا اکنون ، مصرف در آشپزخانه و در غذاهاست. همه ما طعم و عطر

 دلنشین  برنج زعفرانی و ته دیگ زعفرانی، را به خوبی می شناسیم.

این عطر و طعم مطلوب اشتها آور است و زعفران پای ثابت غذاهای ایرانی است.

علاوه بر مصرف زعفران در بیشتر غذاها و خورشتهای ایرانی ، از زعفران در تهیه انواع شربت ها و نوشیدنی ها و شیرینی

جات نیز به وفور استفاده می شود.

امروزه علاوه بر مصرف زعفران در آشپزخانه و پخت و پز، صنایع لبنی و صنایع قنادی و از مصرف کنندگان عمده و

مشتریان پر و پا زعفران هستند.

در صنعت قنادی انواع شیرینی جات، شکلاتها، پودرهای آماده کیک، ژله ها، آبنبات ها و به نوعی از زعفران بهره برده اند.

در صنعت لبنی نیز خلاقیتهای زیادی را در تولید انواع بستنی و کیم زعفرانی، ماست های زعفرانی، پنیر و. شاهد

هستیم.

همچنین زعفران در تولید انواع نوشیدنی ها و نوشابه ها ، چای زعفرانی، نوشابه های انرژی زا نیز کاربردهای فراوانی داشته

 است. همه ما چای های کیسه ای زعفرانی با عطر و طعم مطلوب را به راحتی می توانیم از بازار تهیه کنیم.

امروزه در بازار زعفران به اشکال مختلفی همچون فشرده و اسپری زعفرانی نیز دیده می شود که البته سلیقه بازار بیشتر

 به سمت زعفران به صورت طبیعی و رشته ای است.

و شاید این گرایش وسلیقه به خاطر تقلبهای صورت گرفته و عدم اطمینان به شکلهای جدید عرضه شده زعفران باشد.

 

ایجان زعفران در زمینه   زعفران فله سالهاست که فعالیت دارد و  قیمت روز زعفران تربت حیدریه را می توانید از ما بگیرید

 


وبگاه رسمی مهندس سعید اسحاق راده زعفران ,استفاده ,انواع ,مصرف ,زعفرانی، ,خواص ,مصرف زعفران ,تولید انواع ,دارا بودن ,ترکیب زعفران منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آسیا چت | چت روم فارسی سنجش امیرکبیر،منابع آزمون دکتری و ارشد rainsho دیجی کار دانلود فیلم و سریال پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان روستای بیاج ای انشا