آموزش روش تهیه زولبیا ماه رمضان

زولبیا ماه رمضان با بامیه در ماه رمضان جزو شیرینی های خوشمزه ای است که از شیرینی های اصیل ایران است. زولبیا و بامیه در سفره های افطار همیشه موجود است و یکی از خوراکی های خوشمزه ای است که بیشتر در ماه رمضان استفاده می شود.

زولبیا را به طور معمول از شیرینی ی های می خریم و به دلیل اینکه در این ماه همه به دنبال زولبیا و بامیه هستند ممکن است تقضای زیاد باعث شود که زولبیای تازه و مرغوب نتوانید پیدا کنید.

اگر حال و حوصله دارید می توانید با روشی ساده خودتان در منزل زولبیا تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

زولبیا ماه رمضان نوعی شیرینی است که دارای مقدار زیادی شکر است و مصرف این نوع شیرینی و به همراه بامیه برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند و قند خونشان بالا است مضر است و افرادی هم که اضافه وزن دارند بهتر است زولبیا نخورند. البته می توانیید مقدار شکر زولبیا را کمتر در نظر بگیرید.


با مزه ها زولبیا ,رمضان ,شیرینی ,بامیه ,تهیه ,تهیه زولبیا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

oxogame | دانلود بازی , اخبار بازی پدرو رودریگز چیت گیم دوچرخه ثابت معرفی کتاب موبیلیکا | همه چیز در مورد موبایل