دستور تهیه رشته پلو زعفرانی

طرز تهیه رشته پلو زعفرانی با کشمش و خرما 

رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.

رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم رشته پلو مجلسی

  • برنج ایرانی :2 پیمانه 
  • رشته پلویی قهوه ای رنگ:100 تا 150 گرم
  •  عدس:1 پیمانه
  •  کره حیوانی :50 گرم
  • فیله مرغ :300 تا 500 گرم
  • زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوری
  •  دارچین:1 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
  •  کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه 
  • نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم

 


خوشمزه ترین مزه ها رشته ,غذاخوری ,قاشق ,قاشق غذاخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

لاله های شهید فروشگاه ‫3030tv Coffee and coffeeshop info پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان نماز چاپ و بسته بندی ترنم وبلاگ رسمی حمل و نقل سیف خوزستان کلیک زبان