در نگاه اول پخت دیزی بسیار آسان به نظر می رسد ولی در واقع فوت و فن های خاصی دارد تا بتوان یک دیزی جاافتاده با طعم واقعی را بچشید.در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند ، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی ، و نخود استفاده می شود.

این خوراک را در دو مرحله می خورند اول آب آن را با تکه های نان تلیت میکنند و بعد بقیه مواد را با گوشت کوب کاملاً کوبیده و در کنار پیاز و چاشنی های دیگر میل می کنند .


اشپزی دیزی ,گوجه فرنگی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فناوری اطلاعات (جزوات کامپیوتر) نمادافرین فروشگاه اینترنتی فایل ها آزمایشگاه بذروغلات سایت رسمی بهداد آئینه بندی دانلود کتاب بوژان