معرفی کتاب : گیلاس و آلبالو (فیزیولوژی، تولید و مصرف) گیلاس و آلبالو از مهم ترین و باارزش ترین میوه های مناطق معتدله بوده و بسیار مورد پسند مردم می باشند. این محصولات در بیش از 40 کشور جهان در مناطق معتدله، نیمه گرمسیری و همچنین مناطق نیمه خشک پرورش میابند و ایران یکی از مهم ترین و مستعدترین مناطق تولید گیلاس و آلبالو محسوب می گردد. گیلاس نسبت به آلبالو سطح کشت، گسترش و تولید بیشتری دارد. تا این اواخر به اصلاح گیلاس و آلبالو توجه کمتری شده بود، اما در سال گیلاس ,آلبالو ,مناطق ,تولید ,فیزیولوژی، تولید ,آلبالو فیزیولوژی، ,کتاب گیلاس ,معرفی کتاب ,آلبالو فیزیولوژی، تولید منبع
درباره این سایت