معرفی کتاب : گیلاس و آلبالو (فیزیولوژی، تولید و مصرف) گیلاس و آلبالو از مهم ترین و باارزش ترین میوه های مناطق معتدله بوده و بسیار مورد پسند مردم می باشند. این محصولات در بیش از 40 کشور جهان در مناطق معتدله، نیمه گرمسیری و همچنین مناطق نیمه خشک پرورش میابند و ایران یکی از مهم ترین و مستعدترین مناطق تولید گیلاس و آلبالو محسوب می گردد. گیلاس نسبت به آلبالو سطح کشت، گسترش و تولید بیشتری دارد. تا این اواخر به اصلاح گیلاس و آلبالو توجه کمتری شده بود، اما در سال گیلاس ,آلبالو ,مناطق ,تولید ,فیزیولوژی، تولید ,آلبالو فیزیولوژی، ,کتاب گیلاس ,معرفی کتاب ,آلبالو فیزیولوژی، تولید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گروه آموزش زبان چهارباغ مطالب وردپرس برای علاقه مندان مطالب مربوط به ثبت شرکت ها و برند سایت باحال دستگاه تصفیه آب