اهميت غذايي پياز به صورت خام در تهيه سالاد و همچنين در تهيه غذاهاي مختلف و سوپ استفاده و باعث خوش طعم شدن غذا می گردد . برگهاي سبز آن در پختن غذا و يا مانند ساير سبزيها به صورت خام و گاهي به صورت ادويه و چاشني در تهيه غذا و یا با سركه به صورت ترشي استفاده می شود . در ذائقه ايراني پياز ،يكي از مواد و ارکان اصلي در تهیه غذا می باشد. در خارج از ايران نیز، پياز را به صورت خام درتهيه سالاد و به صورت پخته در تهيه سوپ و غذا و همچنين ترشي مصرف مي كنند . صورت ,تهيه ,پياز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

tehran2020 بهترین سایت روغن موتور آرلیس طراحی سایت و انواع اپلیکیشن |سارین وب اخبار روز انواع اخبار در مورد فناوری و رسانه ها کوچه باغ ِ آرام فلزیاب تهرانی