طرز تهیه فلن کیک با روکش کاراملی
مواد لازم برای تهیه فلن کیک :
پودر کرم کارامل | ۲ بسته |
خامه | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۳/۴ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
طرز تهیه فلن کیک کاراملی :
فلن دسری سوئدی و بسیار خوشمزه است که حالتش بعد از پخت بین پودینگ و کاستار است و وقتی با کیک همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت . کافیه چشمتون رو روی هم بذارید و یک تکه ازین کیکو مزه کنید. یک لقمه ازین کیک فلن احساس خوردن کیک و پودینک و کاستارد در کنار هم را به شما میدهد یک طعم بی نظیر و جادویی.
قالب رو با کره چرب کرده و شکر کاراملیزه که مایع قهوه ای رنگه داخل بسته پودر کرم کارامل هست رو ته قالب بریزید و بزارید تو یخچال .
حالا پودر داخل بسته رو با ۴لیوان شیر مخلوط کرده ورو حرارت بزارید وهم بزنید و بزارید چند جوش بخوره و از رو حرارت برداشته و کمی که سرد شد خامه رو اضافه کرده هم بزنید و اونو داخل قالبی که تو یخچاله بریزید بزارید تا موقعی که کیک رو درست میکنید داخل یخچال بمونه.
حالا نوبت پخت کیکمونه:
cakenet بزارید ,قالب ,داخل ,بزنید ,کارامل ,مخلوط ,قاشق غذاخوری ,قالب بزرگتر ,داخل بسته ,روکش کاراملی منبع
درباره این سایت