طرز تهیه پارافه موز کارامل

مواد لازم برای تهیه پارافه موز کارامل :

 خامه فرم گرفته  ۴۰۰ گرم
 ژلاتین  ۵ ورق
 وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری
 شیر ۲۵۰ میلی لیتر
 سیروپ کارامل ۱۵۰ میلی لیتر
 موز  ۲-۳ عدد
 بیسکوئیت دایجستیو ۱ بسته

طرز تهیه پارافه موز کارامل :

ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم.

سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی بخار کتری یا در مایکروفر قرار داده و  اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

در مرحله بعد شیر را روی حرارت  می‌گذاریم تا به جوش بیاد. سس کارامل و ژلاتین را به همراه وانیل اضافه می‌ کنیم. وقتی یکدست شد از صافی رد می‌کنیم و خامه را اضافه کرده و هم میزنیم.

حالا مخلوط را داخل یخچال میگذاریم تا کمی ببندد، سپس یک لایه از مخلوط خنک و سفت شده را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید و روی آن را لایه ای از موز ورقه شده و بیسکوئیت خرد شده بچینید.

دوباره یک لایه از مخلوط و یک لایه بیسکوئیت و موز خرد شده را بچینید تا جایی که مواد تمام شود. و با کارامل و خامه فرم گرفته تزین کنید.

بهتر است این دسر را به مدت۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

نکته : این دسر را میتوانید بنا به ذاقه خود با سس شکلاتی هم تهیه کنید.

شیرینی این دسر از سس کارمل است در صورت تمایل میتوان مقدار آن را در دستور کمتر یا بیشتر کرد.

میتونید از شیر عسلی یا دولسه دلچه هم به جای سس کارامل استفاده کنید که طعم عالی دارن.


cakenet کارامل ,داخل ,لایه ,مخلوط ,کرده ,ژلاتین ,داخل یخچال ,اضافه کرده ,اجازه می‌دهیم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عایق رطوبتی ایزوگام بدون توقف تو شب تکست نایس پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان فروش ویژه مواد شیمیایی