پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در برخی خوراکها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه میکنند. همچنین خوراکهایی مانند آش و
پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در برخی خوراکها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه میکنند. همچنین خوراکهایی مانند آش و
غذاهای محلی :
غذا برای هر کجای دنیا که باشد و هر چه که باشد لذیذ است! غذاهای ایرانی و غیر ایرانی هم فرقی در محبوبیت ندارند. این یک اصل است که غذاهای هر جایی حداقل اگر برای ما خوشمزه و دلچسب نباشد اما برای مردم آن منطقه جذاب است. همواره در برخی از غذاها تغییراتی به وجود می آوریم که در هیچ کتاب و سند آشپزی ثبت نشده است. غذای ایرانی که گاهی جالب از آب در می آید اما گاهی حتی نزدیک به آن چیزی که می خواهیم هم از آب در نمی آید.
دمی گوجه
دلمه برگ مو
غذا برای هر کجای دنیا که باشد و هر چه که باشد لذیذ است! غذاهای ایرانی و غیر ایرانی هم فرقی در محبوبیت ندارند. این یک اصل است که غذاهای هر جایی حداقل اگر برای ما خوشمزه و دلچسب نباشد اما برای مردم آن منطقه جذاب است. همواره در برخی از غذاها تغییراتی به وجود می آوریم که در هیچ کتاب و سند آشپزی ثبت نشده است. غذای ایرانی که گاهی جالب از آب در می آید اما گاهی حتی نزدیک به آن چیزی که می خواهیم هم از آب در نمی آید.
دمی گوجه
دلمه برگ مو
غذاهای محلی :
غذا برای هر کجای دنیا که باشد و هر چه که باشد لذیذ است! غذاهای ایرانی و غیر ایرانی هم فرقی در محبوبیت ندارند. این یک اصل است که غذاهای هر جایی حداقل اگر برای ما خوشمزه و دلچسب نباشد اما برای مردم آن منطقه جذاب است. همواره در برخی از غذاها تغییراتی به وجود می آوریم که در هیچ کتاب و سند آشپزی ثبت نشده است. غذای ایرانی که گاهی جالب از آب در می آید اما گاهی حتی نزدیک به آن چیزی که می خواهیم هم از آب در نمی آید.
دمی گوجه
دلمه برگ مو
غذا برای هر کجای دنیا که باشد و هر چه که باشد لذیذ است! غذاهای ایرانی و غیر ایرانی هم فرقی در محبوبیت ندارند. این یک اصل است که غذاهای هر جایی حداقل اگر برای ما خوشمزه و دلچسب نباشد اما برای مردم آن منطقه جذاب است. همواره در برخی از غذاها تغییراتی به وجود می آوریم که در هیچ کتاب و سند آشپزی ثبت نشده است. غذای ایرانی که گاهی جالب از آب در می آید اما گاهی حتی نزدیک به آن چیزی که می خواهیم هم از آب در نمی آید.
دمی گوجه
دلمه برگ مو
روشی برای پخت یک شیشلیک خوشمزه و مغز پخت
کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.
مواد لازم برای درست کردن شیشلیک
دنده گوسفند :680 گرم
خردل :1 قاشق چایخوری
فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک :به اندازه لازم
سیر
کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.
مواد لازم برای درست کردن شیشلیک
دنده گوسفند :680 گرم
خردل :1 قاشق چایخوری
فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک :به اندازه لازم
سیر
طرز تهیه انواع آش:
آش یکی از خوراکهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
اشپزی
آش یکی از خوراکهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
اشپزی
طرز تهیه انواع آش:
آش یکی از خوراکهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
اشپزی
آش یکی از خوراکهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
اشپزی
فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.
فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود و آن را در قالب ساندویچ همراه با سس خردل می توانید میل کنید و نهایت لذت را از این غذای خوشمزه ببرید.
آشپزباشی
فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود و آن را در قالب ساندویچ همراه با سس خردل می توانید میل کنید و نهایت لذت را از این غذای خوشمزه ببرید.
آشپزباشی
درباره این سایت