رای آشنایی با طرز تهیه پیاز ترشی با مجله دلتا همراه باشید. ترشی پیاز

ترشی پیاز یکی از چاشنی‌های پر طرفدار است که هم با پیاز قرمز و هم با پیاز سفید درست می‌شود. ترشی پیاز به دو صورت درسته و حلقه‌ای به راحتی تهیه می‌شود ولی نکاتی دارد که رعایت کردن آن‌ها، این چاشنی را خوش طعم و عطر می‌کند.

مواد لازم تهیه ترشی پیاز :

  • پیاز سفید یا بنفش ریز: یک کیلو
  • نمک به میزان لازم
  • سیر: ۲۰۰ گرم
  • نعناع خشک به میزان لازم
  • سرکه سفید: ۲ لیتر
  • فلفل تند به میزان دلخواه

پیاز ترشی

طرز تهیه ترشی پیاز :

پیازها را پوست گرفته و خوب بشویید. سپس ۲ ساعت در جایی بگذارید تا خشک شوند.

دقت کنید ظرف ترشی کاملا خشک باشد. چون رطوبت باعث کپک زدن ترشی می‌شود.

پیاز، سیر، فلفل تند و مقداری نعناع خشک در شیشه بریزید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک ترشی خوشمزه ” ترشی بادمجان شکم پر، نمی‌توان از آن گذشت “ را مطالعه کنید.

سپس ظرف را با سرکه سفید پر کنید. شیشه را یک ماه در جای خنک و تاریک بگذارید تا ترشی آماده شود و به اصطلاح برسد. پس از ۱۰ روز می‌توانید ترشی را در یخچال بگذارید.

گرما یا نور خورشید باعث خراب شدن ترشی می‌شود.

اگر دوست دارید رنگ ترشی بنفش شود، چند عدد لبوی خام بین پیازها بریزید.

برای قرمز شدن رنگ ترشی می‌توانید کلم قرمز خام را در ترشی بریزید یا آن را با نصف پیمانه آب جوشانده و به ترشی اضافه کنید.

ترشی پیاز حلقه ای

طرز تهیه ترشی پیاز حلقه‌ای :

پیازهای حلقه شده را با آب جوش در قابلمه بریزید. پس از چند ثانیه آن‌ها را آبکش کنید. سپس سرکه، آب و نمک را با هم بجوشانید و با پیازها در شیشه بریزید. در صورت تمایل می‌توانید از چوب دارچین، میخک، فلفل قرمز، پودر سیر، دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه یا زیره، زنجبیل تازه، برگ بو و … استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.




آشپزی ترشی ,پیاز ,تهیه ,بریزید ,می‌شود ,شیشه ,ترشی پیاز ,تهیه ترشی ,شیشه بریزید ,ترشی می‌شود ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ذره بین دیجی کالای سخت افزار عرقیات 1 دبلیو کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. فرش و تابلو فرش ماشینی کاشان Odini8ltn551 Seite پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان 08-music