صمیوه عناب کالری بسیار کمی دارند اما سرشار از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی است.عناب به دلیل داشتن فیبر زیاد و کالری کم یک میان وعده عالی و سالم را ایجاد میکند.این میوه مقادیر کمی از چند ویتامین و مواد معدنی است اما سرشار از ویتامین سی است که یک ویتامین مهم با خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن میباشد. همچنین عناب حاوی مقداری پتاسیم دارد که نقش مهمی در کنترل عضلات دارند. بعلاوه میوه عناب حاوی کربوهیدرات به شکل قند طبیعی است که انرژی بدن را تامین میکند. این میوه در حین خشک شدن قندهای موجود در میوه غلیظ میشوند. 100 گرم عناب خام یا حدود 3 میوه کالری : 79 پروتئین : 1 گرم چربی: 0 گرم کربوهیدرات: 20 گرم فیبر : 10 گرم ویتامین سی : 77% ارزش روزانه پتاسیم : 5% از ارزش روزانه فواید میوه عناب میوه های عناب مدت هاست که در داروهای جایگزین برای درمان شرایطی مانند بی خوابی و اضطراب مورد استفاده قرار میگیرد. این میوه مزایای چشمگیر سلامتی برای سیستم عصبی ، ایمنی بدن و هضم غذا دارد. میوه عناب سرشار از چندین ترکیب آنتی اکسیدانی است ، در درجه اول فلاونوئید ها ، پلی ساکارید ها و اسید های ترترپنیک و همچنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین سی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل میکند.آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که میتوانند از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری و آنها را مع کنند. بر طبق مطالعات انجام شده آسیب رادیکال آزاد نقش مهمی در چندین بیماری مزمن از جمله دیابت نوع 2 ، بیماری قلبی و برخی سرطان ها دارد. به دلیل توانایی آنها در مبارزه با رادیکال های آزاد ، آنتی اکسیدان ها میتوانند مزایای سلامتی زیادی داشته باشند. فعالیت آنتی اکسیدانی فلاونوئید عناب به کاهش استرس و التهاب ناشی از آسیب رادیکال آزاد در کبد کمک میکند. عناب خواب و عملکرد مغز را بهبود می بخشد عناب به طور گسترده در داروهای جایگزین برای بهبود کیفیت خواب و عملکرد مغز استفاده میشود. تحقیقات جدید نشان میدهد که آنتی اکسیدان های بی نظیر در عناب مسئول این اثرات میباشند. عناب اغلب توسط پزشکان برای درمان کاهش اضطراب به عنوان یک داروی جایگزین تجویز میشود. همچنین این میوه ممکن است حافظه را بهبود بخشد و سلولهای مغزی را از آسیب های ترکیبات نابود کننده عصبی محافظت کند.عناب یا عصاره های دانه عناب میتواند به درمان زوال غقل ناشی از آلزایمر کمک کند. عناب تقویت کننده ایمنی بدن عناب ایمنی را تقویت کرده و با رشد سلول های سرطانی مبارزه کند. پلی ساکارید عناب که قندهای طبیعی با خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و میتوانند رادیکال های آزاد را از بین ببرند. سلولهای مضر را خنثی کنند و التهاب را کاهش دهند.کاهش التهاب و رادیکالهای آزاد میتواند به جلوگیری از بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 کمک کند. عناب حاوی یک نوع فیبر به نام لیگنین میباشد که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث تولید سلولهای ایمنی و افزایش سرعت در نتیجه این سلولها ترکیبات مضر را خنثی میکند. همچنین عصاره عناب سلولهای ایمنی بدن به نام سلولهای قاتل طبیعی را تقویت کرده که میتوانند سلولهای مهاجم مضر را از بین ببرند. بر طبق مطالعات انجام شده عرق عناب چندین نوع سلول سرطانی از جمله سرطان تخمدان ، سرطان دهانه رحم ، سرطان ، سرطان کبد ، سرطان روده بزرگ را از بین میبرد. عناب هضم را بهبود میبخشد مقدار فیبر زیاد عناب به بهبود هضم غذا کمک میکند. حدود 50% کربوهیدارتهای میوه از فیبر هستند که به دلیل اثرات مفید هضم آن شناخته شده است. این ماده مغذی به نرم شدن و اضافه کردن حجم مدفوع به شما کمک میکند.همچنین سرعت حرکت مواد غذایی را از طریق دستگاه گوارش سرعت میبخشد و یبوست را کاهش میدهد. فیبر موجود در عناب به عنوان غذایی برای باکتری های مفید روده میباشد و به انها امکان رشد و رسیدن به باکتری های مضر را میدهد. خواص عناب برای سرماخوردگی مزاج عناب از نظر طب قدیم معتدل و به اعتقاد ابوعلی سینا کمی سرد است و حرارت بدن را فرو می نشاند و تب بر خوبی است. عناب به دلیل داشتن لعاب، نرم کننده سینه و ضد سرفه است و چای یا جوشانده آن گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف می کند و برای جلوگیری از التهاب و آبریزش بینی توصیه می شود. برای تهیه جوشانده عناب ۵۰ گرم آن را در یک لیتر آب بجوشانید تا حجم آن دوسوم شود. عناب برای تقویت و رشد مو عناب منبع بی نظیری از مواد مغذی بسیاری مانند ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، مواد شیمیایی گیاهی، پلی فنول ها و فیبرهای رژیمی و غیره است که فایده های بسیاری برای سلامتی و زیبایی دارد.صرف عناب به صورت منظم و در حد اعتدال از سلامت پوست سر محافت می کند و برای تقویت رشد مو مفید است.این فایده ی میوه ی عناب اساسا به خاطر آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، ویتامین A، و سایر ترکیب های آنتی اکسیدانی مانند پلی فنول ها و مواد شیمیایی گیاهی و غیره موجود در آن است.این ترکیب ها با رادیکال های آزاد بدن مبارزه، آن ها را تثبیت و از آسیب اکسیداتیوشان به فولیکول های مو و پوست سر جلوگیری می کنند. عناب برای درمان شوره سر خوردن عناب به صورت منظم و در حد اعتدال به کاهش شوره ی سر نیز کمک می کند.عناب به درمان شوره ی سر کمک می کند چون حاوی ترکیب های مغذی مختلفی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، و فیبرهای رژیمی و … است. آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C و سایر ترکیب های مرتبط مانند پلی فنول ها و مواد شیمیایی گیاهی از فولیکول های مو و پوست سر در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کنند.عناب جریان خون را در پوست سر بهبود می بخشد و در نتیجه از سلامت پوست سرمان محافظت می کند.


مجله ماهان عناب ,آنتی ,میوه ,ویتامین ,مواد ,اکسیدان ,آنتی اکسیدان ,آنتی اکسیدانی ,مانند ویتامین ,میوه عناب ,مواد شیمیایی ,مواد شیمیایی گیاهی ,هایی مانند وی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

انجمن مدیریت پروژه پردیس ◗رسـانـہ شهدایے معرفت◖ دانلود فیلم ایرانی جدید و سریال بازار صنعت پورتال جامع نسیم ایران