مواد لازم جهت تهیه کیک موز و گردو

  • کره 120 گرم
  • شکر قهوه ای روشن 200 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل نصف ق چ
  • گردو خرد شده 100 گرم
  • آرد 450 گرم
  • بیکینگ پودر دو یک و دوم ق چ
  • دارچین نصف ق چ سرپر
  • نمک یک چهارم ق چ
  • خامه صبحانه 180 گرم
  • موز خرد شده 2 عدد بزرگ
  • روش تهیه کیک خامه موز و گردو

    ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر قهوه ای مخلوط کرده و با هم زن برقی هم میزنیم و وقتی کره و شکر با هم ترکیب شدند تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم . بعد از تخم مرغ ها گردوی خرد شده را به همراه بیکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. آرد را چند بار الک کنید و نمک و دارچین را به آرد اضافه کنید و به همراه خامه به تدریج به مواد اضافه کنید . به طوری که 100 گرم از آرد را که داخل مواد ریختید مقداری از خامه را بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند .

    به موز های اسلایس شده مقداری از همان آردی که داشتید بپاشید و به خمیر ترکیب شده اضافه کنید.و با قاشق هم بزنید.دقت کنید به هیچ عنوان از آرد اضافه استفاده نکنید.سپس کف و دیواره قالبی که قطر آن 25 سانتی متر است را چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد تمام محتویات را در داخل قالب میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل کاملا گرم شده قراردهید.این خمیر بخاطر وجود میوه کمی سفت و سنگین است که جای نگرانی نیست .بعد از اینکه کیک را تست کردید و آماده شد میتوانید به هر شکلی تزیین کنید.


  • طرز آماده کردن کیک خانگی

    • تخم مرغ 3 عدد
    • آرد گندم 2 پیمانه
    • شکر 1 تا 1 ونیم پیمانه
    • روغن مایع نصف پیمانه
    • شیر پرچرب نصف پیمانه
    • وانیل مایع 1 ق مربا خوری
    • بیکینگ پودر 2 ق مربا خوری
    • نمک به مقدار کم
    • روش پخت کیک خانگی ساده

      برای آماده کردن کیک قبل از هر کاری فر را گرم کنید.

      ابتدا باید مواد خشک را باهم مخلوط کنیم .به این ترتیب که آرد را با بیکینک پودر و نمک ترکیب میکنیم و 3 بار الک میکنیم .سپس در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با شکر ، روغن ، شیر و وانیل مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم تا رنگ مواد لیمویی شود و شکر آن حل شود. مواد آماده شده را کم کم به آرد اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک هم میزنیم .تا صاف و یکدست شوند.وقتی چند حباب روی مواد به وجود آمد دیگر نباید به هم زدن ادامه دهید چون هم زدن زیاد باعث خوابیدن پف مواد کیک خواهد شد.اگر دوست داشته باشید کیک شما طعم پرتقال یا نارگیل داشته باشد میتوانید مقداری از پوست پرتقال یا نارگیل را رنده کنید و داخل مواد کیک بریزید.

      کف و دیوارهای قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید. به هیچ وجه هنگام پخت کیک در فر را باز نکنید و بعد از 20 دقیقه با یک خلال چوبی آن را تست کنید که اگر به دیواره خلال نچسبید آن را از فر در بیارید.کیک آماده شده را از فر خارج میکنیم و به مدت 5 دقیقه استراحت میدهیم تا قالب آن سرد شود. و بعد کیک را از قالب بیرون می آوریم و برش میزنیم.


      آموزش پخت کیک تولد

      •  تخم مرغ 4 عدد
      • شکر 100 گرم
      • آرد 80 گرم
      • کاکائو 20 گرم
      • بیکینگ پودر 1 ق چ
      • آب جوش 2 ق س
      • وانیل 1/4 ق چ

      * مواد تزیین کیک*

      • خامه قنادی 700 گرم
      • شکلات چیپسی به مقدار لازم
      • خامه صبحانه 130 گرم
      • شکلات 100 گرم
      • میوه جهت تزیین به مقدار لازم
      • گردو به مقدار لازم

 

جهت سفارش کیک تولد کلیک کنید.

 

 

 

منبع

http://namnak.com/تولد


فینگرفود مواد ,میکنیم ,میزنیم ,خامه ,پودر ,وانیل ,بیکینگ پودر ,اضافه میکنیم ,اضافه کنید ,مقدار لازم ,آماده کردن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مهرچت | مهرچت1200انلاین | شلوغ چت | گلشن چت | چت روم رئال مادرید شهرداری مرزن آباد تخفیف ویژه عشق بی انتها seoicc001 سلام همشهری