مواد لازم خوراک بادمجان و گوشت کبابی:

گوشت بره 500 گرم
پودر رازیانه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان دلخواه
بادنجان متوسط دو عدد
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
برگ های تازه ریحان 3 قاشق غذاخوری
نان تست 4 عدد
پنیر فتا پیمانه
لیموترش یک عدد

دستور پخت خوراک بادمجان و گوشت کبابی

سیخ های چوبی را در آب قرار دهید تا خیس شوند. گوشت های فیله بره را نیز به مکعب های دو سانتی متری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشت ها برسد. بادمجان ها را از طول به ورقه های نازک برش دهید. روی آنها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا تلخی آنها گرفته شوند. 20 دقیقه بگذارید بمانند. در این فاصله، کباب پز را روشن کنید. در یک کاسه، نعنا، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادنجان ها روغن زیتون بمالید. روی نان ها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید. گوشت ها را به سیخ بکشید. آنها را به همراه بادنجان و نان ها روی کباب پز بگذارید. آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشت ها به خوبی پخته شوند. 4 تا 6 لایه بادنجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید. روی آنها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتاهای خرد شده را اضافه کنید. این غذا را با نان های تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید.


گوشت سفید ، با ما بهترین باشید. گوشت ,بگذارید ,قاشق ,دهید ,بادمجان ,زیتون ,روغن زیتون ,قاشق غذاخوری ,گوشت کبابی ,کنار بگذارید ,زیتون بمالید ,روغن زیتون بمالید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همه چيز هست دنیای کامپیوتر طبیعت طریقت همه چی موجوده هیئت حضرت علی اکبر (ع) روستای دریاچه جیرفت ماهان وب annaliseu2vuj9gh blog Everything