پنیر،  گردو، سبزی و نان سنگک در کنار یک لیوان چای تازه و داغ؛ از این بهتر  نمی‌شود! چرا پنیر را با گردو می‌خورند؟ مجله دلتا به شما جواب خواهد داد.

پنیر-و-گردوblob.gif

علت خوردن پنیر با گردو  چیست؟ از خواص آب پنیر چه می‌دانید؟ کدام مواد غذایی را نباید با پنیر  خورد؟ آیا واقعا خوردن بیش از حد پنیر ما را کند‌ ذهن و به قول معروف خنگ  می‌کند؟ با صفحه سلامتی مجله دلتا همراه باشید.

پنیر-و-گردوblob.gif

چرا پنیر با گردو؟

چرا پنیر را با گردو می‌خورند؟ خوردن مواد غذایی از خانواده لبنیات مثل پنیر  در کنار آجیل و خشکباری مانند بادام یا گردو علاوه بر تأمین بخشی از نیاز  بدن به فسفر، جذب کلسیم را نیز بهتر و راحت‌تر می‌کند؛ همچنین گردو حاوی  ماده مس است که برای تقویت بدن مفید است؛ پس از این به بعد صبحانه خود را  کامل‌تر بخورید.

البته به عقیده دانشمندان، مصرف این مواد غذایی در هنگام شب به عنوان یک میان‌وعده سبک برای سلامت بدن کاربردی‌تر است.

حافظه-و-پنیرblob.gif

ارتباط پنیر با هوش و حافظه

عده  زیادی اعتقاد دارند که پنیر موجب کاهش هوش و حافظه می‌شود؛ در پاسخ به این  افراد باید گفت که پنیر حاوی ماده‌ای به نام تیرامین است که این ماده  می‌تواند در صورت عبور از سد خونی مغز وارد آن شده و عملکرد ذهن و حافظه را  کاهش دهد؛ البته اگر مقدار مصرف این ماده کم باشد، مشکلی ایجاد نخواهد  کرد.

از نظر علمی و ارزش غذایی، پنیر  کلسیم و گردو فسفر دارد. کلسیم موجود در پنیر برای اینکه جذب بدن شود، نیاز  به فسفر دارد و اگر پنیر با گردو مصرف نشود، کلسیم موجود در خون مقداری از  فسفر مغز را بر می‌دارد که در نهایت موجب کند‌ ذهنی فرد خواهد شد؛  بنابراین پنیر را با گردو و هنگام شب مصرف کنید؛ زیرا بهترین زمان جذب  کلسیم و فسفر شب است.

ایدز-و-آب-پنیرblob.gif

درمان ایدز با آب پنیر

آب  پنیر پروتئین کاملی دارد و شامل اسید‌ آمینه‌های ضروری برای بدن و لاکتوز  کم است. از ترکیب پروتئین آب پنیر در  عضله‌سازی استفاده می‌شود. همچنین آب  پنیر عوارض جانبی ندارد؛ در مجله بالینی و تحقیقاتی Medicine1 دریافتند که  پروتئین آب پنیر به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند؛ همچنین برای مبتلایان به  ایدز مفید است.

 مطالعات دانشمندان نشان  می‌دهد که آب این ماده بهترین غذایی برای سالمندان و ورزشکاران است.  تحقیقات نشان داده است که اغلب افراد سالمند دچار مشکلات گوارشی، یبوست یا  بواسیر هستند که با مصرف مداوم آب پنیر این مشکلات و بیماری‌ها رفع خواهد  شد.

پنیر-و-هندوانهblob.gif

مضرات پنیر با هندوانه

پنیر  یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید با هندوانه یا حتی خیار و  گوجه‌فرنگی که طبع سرد دارند، خورده شود. مصرف همزمان پنیر با این مواد  غذایی یا سردی‌های دیگر باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود، این مسئله عمر  را کوتاه می‌کند.

پنیر و ارتباط آن با میگرن و سردرد

مصرف  پنیر کهنه و نگهداری‌شده در آب نمک غلیظ به همراه گردو به دلیل محتوای  بالای تیرامین موجود در آن می‌تواند یکی از عوامل تشدید سردرد و میگرن  باشد؛ لذا افرادی که سردرد های میگرنی شدید دارند، نباید در مصرف پنیر و  گردو زیاده‌روی کنند.

مصرف پنیر و گردو در بارداری

پنیر  مقدار قابل توجهی کلسیم و پروتئین دارد و از این نظر منبع خوبی به خصوص  برای دوران حاملگی به شمار می‌آید؛ بنابراین خانم‌های باردار به شرط کافی  بودن مواد دیگر از جمله مس در رژیم غذایی‌شان می‌توانند با خیال راحت هر  مقدار که دوست دارند، پنیر مصرف کنند؛ البته در مصرف آن نباید افراط و  تفریط داشته باشند.

همچنین بخوانید:

علت تلخی دهان چیست؟ 

کندر فقط خوراک باهوش ها نیست!( ویدئو) 

نعناع و ده ها خاصیت باور نکردنی 

چای گیاهی با پشم گربه! 

7 شیر گیاهی پر خاصیت را بشناسید! 


deltagoonagoon پنیر ,مصرف ,گردو ,مواد ,ماده ,کلسیم ,مواد غذایی ,کلسیم موجود ,مصرف پنیر ,فسفر دارد ,می‌کند؛ همچنین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رشد هوشمند شهر فیلم کوهچنار من دانلود ،nhkg,n tdgjva;k