خورش های محلی و گوناگونی در ایران وجود دارند از جمله مشهور ترین خورش های محلی می توان به خورش قیمه ریزه، خورش تره و خورش خلال اشاره کرد. خورش ونوشک نیز گزینه مناسبی برای پخت در آشپزخانه های ایرانی است، در تهیه این خورش از ونوشک ( پسته کوهی) استفاده می شود که خواص زیادی برای رفع بیماری گوارشی دارد در ادامه این مطلب شما را با طرز تهیه خورش ونوشک آشنا خواهیم کرد.

روش تهیه خورش ونوشک

 

 


آشپزی خورش ,ونوشک ,تهیه ,خورش ونوشک ,تهیه خورش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی ON HAX › TECH FOREVER اشپزی King Betting Tips | پیش بینی فوتبال | پیش بینی ورزشی بیرور گروه سی طرح،بانک افزودنی های فتوشاپ