برخی از عادات و رفتارها نشان دهنده این است که فرد از یک بیماری روحی رنج می‌برد.

در حالی که تشخیص علائم و نشانه‌های بیماری‌ها و مشکلات روحی روانی ممکن است دشوار به نظر برسد، اما اگر آن‌ها را به آن صورتی‌که در شکل عادات روزانه خود را نشان می دهند، در نظر بگیریم، کارمان آسان‌تر می‌شود.

به گزارش مجله پیام دلتا؛ دکتر جورج ویتکین، روانشناس، می‌گوید: «عادت زمانی تبدیل به نشانه‌‌ای برای مشکلات روحی روانی می‌شود که سلامت جسمی و روانی شما را تضعیف می‌کند و به زندگی شما آسیب می‌رساند به عنوان مثال، نگرانی مداوم می‌تواند شما را به سمت و سوی اعمال تغییراتی در زندگی‌تان، از جمله عدم ترک خانه سوق دهد، تاثیری که می‌تواند روی حرفه، روابط و سرگرمی‌های‌تان تاثیر بگذارد.»

در صورتی که تمایل دارید با برخی از عادت‌هایی که به گفته کارشناسان، می‌توانند نشانه‌ای از مشکلات روحی روانی باشند، آشنا شوید، با ما همراه باشید.

نشانه های مشکلات روحی روانی
۱. تمایل دارید که بیش‌تر تنها باشید

دکتر ویتکین می‌گوید: «در صورتی که دیگر تمایلی به دیدار با عزیزان یا شرکت در سرگرمی‌ها ندارید، باید نگران شوید چرا که این حالت نشانه‌ای از داشتن بیماری و مشکلات روحی روانی است. افسردگی یکی از عوامل بزرگ بروز این حالت در افراد است، زیرا سبب می‌شود که عمل طبق روال معمول زندگی‌تان برای‌ شما دشوار به نظر برسد.»

۲. فراموش کردن برخی  کارها یا قرار ملاقات‌ها
اگر به طور کلی از آن دسته آدم‌هایی هستید که همیشه منظم و طبق برنامه کارهای‌تان را انجام می‌دهید، اما اخیراً عادت کرده‌اید که دیر سر کار برسید، یا مدام قرار ملاقات‌های‌تان را فراموش می‌کنید، بهتر است کمی روی رفتارتان فکر کنید.

حتی چیزهایی مانند اختلال دوقطبی و سایر مسائل مربوط به سلامت روان، می‌تواند سبب شود که فرد مبتلا به سختی کارهای‌اش را انجام دهد و نتواند به موقع همه‌ی امور را به انجام برساند.

۳. پول زیادی خرج می‌کنید
برای بسیاری از مردم، خرج کردن بیش از حد پول می‌تواند نشانه‌ای از وجود مشکلات روحی روانی باشد.

به عنوان مثال، صرف مقدار زیادی پول اغلب در فردی روی می‌دهد که دوره‌ای از روان‌پریشی را تجربه می‌کند، که یک جنبه از اختلال دوقطبی است.

۴. داشتن احساس برانگیختگی و تمایل به بحث و جدل با دیگران

هر چند داشتن اختلاف نظر و گاهی وارد بحث شدن، اشکالی ندارد، اما بیش از حد عصبانی شدن و از کوره در رفتن یا مدام منتظر فرصتی برای درگیر شدن با دیگران ، عادتی نیست که آن را نادیده بگیرید.

بنا به گفته‌ی روانشناسان، خشم و تحریک‌پذیری، به طوری که فرد کنترل خود را از دست بدهد، می‌تواند نشانه‌هایی از افسردگی یا اختلال دوقطبی باشد، به ویژه هنگامی که به نظر می‌رسد چنین رفتاری برای آن فرد غیر معمول است و حتی اتفاق خاصی برای بروز چنین واکنشی رخ نداده‌است.

۵. پروژه یا کسب و کار جدیدی را شروع می‌کنید
این مورد هم عادت دیگری است که در میان افرادی که اختلال دوقطبی دارند، شایع است. برخلاف کسانی که کسب و کارشان را به این دلیل شروع می‌کنند که حسابی در مورد آن فکر کرده‌ و آن را مورد بررسی قرار داده‌اند، افراد مبتلا به این اختلال ممکن است بدون توجه به خطراتی که پیش روی‌شان دارند، دست به این کار بزنند.

۶. گسترش رفتارها جدید
اریکاهورنتال، درمانگر می‌گوید: «تغییر در وضعیت بدن و حالات یا حتی شیوه‌ی راه رفتن ما در طول روز می‌تواند نشانه‌ای از رخ دادن تغییراتی در خلق‌وخو و اغلب علامت نگرانی‌ها یا حتی بیماری و مشکلات روحی روانی باشد.»

۷. فراموش می‌کنید که وسایل‌تان را کجا گذاشته‌اید
ناتوانی در به یاد آوردن جای وسایل در یک اتاق به هم ریخته، و در عین حال ناتوانی در تصمیم‌گیری و فراموش کردن چیزها، می‌تواند نشانه‌ی افسردگی باشد.

اگر این مشکلی است که اخیراً با آن دست و پنجه نرم می‌کنید، حتماً موضوع را با یک پزشک در میان بگذارید.

۸. بیداری در شب

دکتر ویتکین می‌گوید: «خواب بیش از حد کم یا بیش از حد زیاد می‌تواند نشانه‌ای از وجود مشکلات روحی روانی باشد. در اغلب مواقع اختلالات اضطرابی باعث بی‌خوابی یا بی‌قراری در خواب می‌شوند، در حالی که افسردگی باعث خستگی و خواب بیش از حد می‌شود.»

۹. مدام نگران روز آینده هستید
هرچند کمی احساس تردید یا نگرانی در مورد روز پیش رو طبیعی است، اما در صورتی‌که بیش از حد نگران روز آینده باشید تا حدی که فکرتان حسابی مشغول شود و از موقعیت‌های خاصی پرهیز کنید، ممکن است در دام اضطراب گرفتار شده باشید.

۱۰. کارهای کوچک روزانه را تکرار می‌کنید
روانشناس بالینی دکتر اسمات هوی می‌گوید: “آداب معمولی که همه‌ی ما هر روز انجام می‌دهیم، – مانند بوسه‌ی خداحافظی، یا چک کردن دسته کلید یا گوشی تلفن در کیف‌مان، طبیعی هستند و می‌توانند بسیار کمک‌کننده باشند.”

اما برای افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری عملی (OCD)، این عادت ها می‌توانند بیش از حد باشند. برای مثال، ممکن است چندین بار قفل در خانه را چک کنید یا حتی به خانه بازگردید تا دوباره آن را قفل کنید.

کلام پایانی

شناسایی این عادت‌ها و دیدن آن‌ها به همان صورتی که در واقع هستند، ‌کار دشواری است. اما اگر شما یا شخص دیگری متوجه وجود آن‌ها شدید، بد نیست که برای کمک گرفتن به یک روانکاو مراجعه کنید.

همچنین بخوانید:
علت عزت نفس پایین افراد چیست؟

خودشیرینی ؛ راهکار پیشرفت ضعیف النفس ها

به راحتی می توانید مثبت اندیش باشید


همه چیز از همه جا روحی ,مشکلات ,می‌تواند ,روانی ,می‌گوید ,اختلال ,مشکلات روحی ,روحی روانی ,روانی باشد ,اختلال دوقطبی ,می‌تواند نشانه‌ای ,دکتر ویتکین می‌گوید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

موسیقی ایرانی و خارجی معرفی کالا مهمون هر چی که بخوای مرجع آهنگ ایرانی کسب درآمد از اینترنت سامانه هوشمند حسابداری ایران مارمارا استار Animanga world مجری و فروشنده قفسه بندي فروشگاهي، انباري،سوپري «سفارش آنل