پرورش بوقلمون به لحاظ اقتصادی وروند عرضه به بازار نسبت به مرغ دارای مزیتهایی می باشد

 که با توجه به نوسانات موجود می توان حد اکثر بهره برداری و نفع اقتصادی را بدنبال داشته باشد که ذیلا به مواردی اشاره میشود

1-  بوقلمون گوشتی به لحاظ مدت  پرورش در سال می توان 2 تا 2.5 دوره اقدام به جوجه ریزی نمود که نسبت به پرورش مرغ گوشتی که در سال 4 الی 6 دوره انجام میشود به لحاظ پوشال –هزینه های ضد عفونی –واکسیناسیون و غیره باعث صرفه جویی میشود

2-  در پرورش بوقلمون گوشتی ملاک تولید گوشت ضرایب تبدیل و موقعیت بازار هدف میباشد

ولی در پرورش مرغ گوشتی با توجه به کوتاه بودن دوره و محدودیت ارائه وزن مرغ به بازار و عوامل متعدد مرغداران نمی توانند استراتژی مطلوبی در ارائه پرنده زنده داشته باشند

در پرورش بوقلمون در مدت زمان پرورش می توانند در 3 الی 3.5 ماه قسمتی از بوقلمون ها را ارائه به بازار کنند و مابقی پرنده را با اوزان 15 تا 23 کیلو وارد بازار کنند یعنی محدوده وزنی  ارائه به بازار از 8کیلوگرم  تا 23 کیلوگرم  می باشد که امکان تصمیم گیری درست را جهت پرورش  دهنده را فراهم میسازد

3- از دیگر مزایای این صنعت می توان به کند نمود سرعت روند رشد پرنده اشاره نمود که با اجرای این ت می توان از بازاربدون منفعت اقتصادی  به بازار مطلوب با سود رسید