دستور العمل پخت نان مخصوص رمضان تبریز مواد لازم مواد اصلی
  • آرد    ۴ الی ۴.۵ پیمانه
  • شکر    ۵ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ    ۳ عدد
  • شیر    ۱/۲ پیمانه
  • ماست‏    ۲ قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه    ۱.۵ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر    ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع    ۱/۲ پیمانه
  • بهبود دهنده    ۱ قاشق چای خوری
  • کره    ۵۰ گرم
  • پودر دارچین و زنجبیل    به مقدار لازم
طرز تهیه
  • 1 همه مواد باید به دمای محیط برسه،سرد و گرم نتیجه خوب نمیده،خمیر مایه رو با نصف پیمانه شیر و یه قاشق از شکرمون مخلوط کرده میذاریم تا عمل بیاد.
  • ۲ تمام موادمون به غیر از آرد(بکینگ پودر و بهبود دهنده) رو باهم با چنگال میزنیم تا يكدست بشه،بعد خمیر مایه رو به موادمون اضافه میکنیم ودوباره با چنگال هم میزنیم،
  • ۳ بعد آرد را کم کم روی موادمون الک میکنیم(من بگینک پودر و بهبود دهنده رو به آردم اضافه کردم)ممکنه به خاطر کوچیکی یا بزرگی تخم مرغها اندازه آرد یکی دو قاشق فرق کنه،بعد خمیر رو ورز میدیم تا لطیف بشه بعد روی خمیر رو میپوشونیم و در جای گرم میذاریم تا پف نکرده شکل نمیدهیم،
  • ۴ بعد از پف کردن یکبار دیگر خمیر راچند ثانیه ورز می دهیم سینی فر را چرب کرده نصف خمیر رو با وردنه به اندازه یک سانت باز میکنیم،بقیه خمیر رو رولهای باریک درست کرده با فاصله حالت ضربدری شکل میدیم روی نون و زرده تخم مرغ و زعفرون زده وکنجد می پاشیم استراحت دوم برای خمیر لازمه.
  • ۵ مدت پخت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه (البته بستگی به فر داره) بعد از پخت روشو با برس عسل میزنیم و با گردو و پسته و نارگیل تزیین میکنیم. نوش جون Naebi
  • ۶ دوستان این نون غیر از تایم آماده سازی مواد و زمان پخت.به دو ساعت هم زمان استراحت اولیه و یه ربع زمان استراحت دوم نیاز دارد.

سایت جامع تفریحی و سرگرمی | میکده خمیر ,قاشق ,خوری ,پیمانه ,مواد ,میکنیم ,زمان استراحت ,بهبود دهنده ,رمضان تبریز ,مخصوص رمضان ,مخصوص رمضان تبریز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قفس فیلم Amptm شرکت سایبان برقی شاهد cataleyao5snijgz site آسیب هاي اجتماعي فرياد ميزنند! playvpla shop روستای آهنگرکلای بیشه سر- قائم شهر Jamaridvmm9 Tapak