طرز تهیه ناگت گوشت

طرز تهیه ناگت گوشت , دستور پخت ناگت گوشت خونگی , naget goosht , kh'j ',aj

ناگت گوشت یکی از انواع ناگ های خوشمزه در جهان می باشد که طرفداران خاص خودش را دارد. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کتلت گوشت یا همان شامی کباب ما ایرانی ها دارد ، تنها تفاوتش این است که به صورت سوخاری طبخ می شود

مواد لازم ناگت گوشت

  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • پودر سیر به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • آرد سوخاری به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه ناگت گوشت

ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و آب آن را کاملا می گیریم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم و نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر را روی مایه می پاشیم و مخلوط می کنیم. در ادامه پنیر پیتزا را نیز اضافه می کنیم

و مجددا خوب ورز می دهیم و مایه را در چرخ گوشت یا غذا ساز می ریزیم تا مواد منسجم شوند. دقت کنید خیلی چرخ نکنید تا مایه از بین برود و له شود. آرد سوخاری را در بشقابی می ریزیم و در تابه ای کوچک و عمیق روغن به اندازه ای می ریزیم

که ناگت ها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان داغ شود،سپس مقداری از مایه به اندازه یک فلافل بر می داریم و با کف دو دست گرد می کنیم و در آرد می غلتانیم و در بشقابی قرار می دهیم

همگی ناگت ها را به همین شکل آماده می کنیم. با یک عدد خلال تا وسط هر کدام از ناگت ها یک سوراخ ایجاد می کنیم تا به طور کامل مغز پخت شوند. شما می توانید برای فرم دادن ناگت ها از قالب فلافل نیز استفاده کنید.

ناگت های آماده شده را در روغن قرار می دهیم و حرارت همچنان باید کم باشد تا ناگت ها مغز پخت شوند.آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.ناگت های سرخ شده را در دیس می چینیم و با سس و نان نوش جان کنید.


علی ملی ناگت ,گوشت ,کنیم ,اندازه ,مایه ,شوند ,ناگت گوشت ,اندازه کافی ,تهیه ناگت ,فلفل سیاه ,پنیر پیتزا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آنلاین تدریس خصوصی آیلتس بهترین سایت رها یوزفول mlm مدرسه ی با نشاط ما