قارچ را اغلب بهعنوان گیاهی میشناسند اما در اصل دستهای از یوکاریوتها بوده که نه جز گیاهان و نه گونهای از جانداران هستند و از طریق بقایای گیاهان و جانداران دیگر تغذیه میکنند ازاینرو به آنها دگزخوار هم گفته میشود. ارزش غذایی بالا و همچنین تنوع زیاد غذاها با قارچ سبب شده که جایگاه بسیار خوبی در فرهنگهای آشپزی ملل مختلف داشته باشد. اگر شما هم تاکنون از خواص شگفتانگیز قارچ اطلاع نداشته و یا هنوز این گیاه را در سبد مصرفی روزانه خود قرار ندادهاید، با خواندن ادامه این مطلب در تصمیمتان تجدیدنظر جدی خواهید کرد.
آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو قارچ ,ارزش غذایی منبع
درباره این سایت