شكی نیست كه باقالا یكی از محبوب ترین حبوبات ایران به شمار می آید. طعم، بو و مزه آن به خصوص اگر با گلپر و سركه آبپز شود، خاطرات دربند و دركه و شب های سرد زمستان را به بهترین نحو تداعی می كند! از طرف دیگر، باقالا پلو با گوشت پایه ثابت منوی غذای مهمانی ها و عروسی ها به حساب می آید و كمتر كسی پیدا می شود كه به این پلوی خوش رنگ و خوش طعم علاقه ای نداشته باشد.
باقالاقاتق نیز سمبل اصلی غذاهای شمالی است و حسابی طرفدار دارد اما محبوبیت باقالا فقط در گرو عطر و طعم نوستالژیك آن نیست بلكه خواص بی نظیرش، باقالا را به یكی از منحصر به فردترین اجزای حبوبات تبدیل كرده است. این دانه سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، انواع ویتامینها و اسیدفولیك است بنابراین برای رفع كمخونی بسیار مفید است اگرچه بعضی افراد با مصرف آن دچار حساسیت و كم خونی می شوند! حال اگر می خواهید با سایر ویژگی های این دانه سبزرنگ، راه های صحیح مصرف و دستورات غذایی آن آشنا شوید با ما همراه باشید.
مضرات باقلا, آشنایی با خواص باقلا
مصرف باقالای پخته همراه با سركه و آب نیز در درمان اسهال مزمن موثر است
ای پی ام سی موزیک باقالا ,خواص منبع
درباره این سایت