مواد لازم:
بیسکوئیت گندمی 3 بسته ورقه ژلاتین 3 الی 4 عدد پنیر خامه ای 150 الی 200 گرم
کره 150 گرم شکلات تلخ 200 گرم شکر 1 پیمانه کوچک
توت فرنگی برای تزئین نعنا تازه برای تزئین دسر شکلاتی 3 الی 4 عدد
آشپزی ایران و جهان برای تزئین منبع
مواد لازم:
بیسکوئیت گندمی 3 بسته ورقه ژلاتین 3 الی 4 عدد پنیر خامه ای 150 الی 200 گرم
کره 150 گرم شکلات تلخ 200 گرم شکر 1 پیمانه کوچک
توت فرنگی برای تزئین نعنا تازه برای تزئین دسر شکلاتی 3 الی 4 عدد
درباره این سایت