کباب شترمرغ

مواد لازم:

گوشت شترمرغ.3 کیلو-فلفل قرمز خردشده .1 عدد-فلفل سبز خرد شده.1 عدد

-پیاز بزرگ خردشده.1 عدد-آب آلبالو 2 پیمانه-روغن زیتون 2 پیمانه-سیر ریز شده .5 عدد-سس2 قاشق غذاخوری-رزماری.1 قاشق غذاخوری

فلفل2 قاشق چایخوری-آویشن1 قاشق چایخوری

نحوه پخت تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم سپس آنرا برای 24 ساعت در آب نمک و سکه میخوابانیم (برای تردی و مزه)سپس آن را به سیخ کشیده و برای مدت 2 دقیقه حرارت می دهیم(در صورتی که مایل به خشکتر شدن کباب هستید آن را بیشتر حرارت دهید).

 

استیک شترمرغ

مواد لازم:

گوشت شترمرغ 200 گرم- سس مایونز 2 قاشق غذا خوری- نمک نصف قاشق چایخوری-سیر نصف قاشق چایخوری-فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

گوشت را قبلا در پیاز رنده کنید و بعد از مدت کافی آن را کباب می کنیم . سپس آن را کاملا پوشانده و نمک پودر سیر و فلفل را روی آن می پاشیم سپس به مدت لازم(3 یا 4 دقیقه) دوطرف آن را کباب می کنیم و آن را در دمای 150 درچه فارنهایت قرار میدهیم  زمانی که آب آن کشیده شد استیک آماده است.

سس استیک

مواد لازم:

قارچ 4 عدد - پیاز کوچک 1 عدد- سرکه به مقدار لازم- نمک و فلفل به مقدار دلخواه

پیاز و قارچ را پس از خرد کردن در روغن زیتون ریخته سپس سرکه و فلفل را به آن افزوده میکنیم وآن را خوب هم میزنیم سپس آن را با استیک سرو میکنیم.


آموزش پرورش شتر مرغ قاشق ,فلفل ,لازم ,چایخوری ,شترمرغ ,پیاز ,قاشق چایخوری ,مواد لازم ,قاشق غذاخوری ,روغن زیتون ,گوشت شترمرغ منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید و فروش باغ ویلا در شهریار سوناچت ، سونا چت IRANIANHISTORY انجام حسابداری، حسابرسی و امور مالیاتی در موسسه حساب جم Adrinetbelag بهترین سایت سنگ وزین