آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی و اصول تهیه مسقطی لاری خوشمزه


علت نامگذاری این وبسایت ، گرمای فوق العاده شدید تابستون 1392 بود و همون زمان این وبلاگ ایجاد شد. تابستون امسالم شدید داغ بود ، با پایان مرداد ماه گرم تابستون کم کم داریم به پاییز نزدیک میشیم ، امروز تصمیم گرفتم آموزش مسقطی شیرازی رو در این سایت قرار بدم هر چند یکمی دیره  


طرز تهیه مسقطی شیرازی



مسقطی یک دسر خوشمزه است که به عنوان شیرینی هم مصرف می شود. مسقطی معروف ترین سوغاتی شهر لارستان استان فارس است و به همین دلیل با نام های مسقطی شیرازی و مسقطی لاری نیز شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ نفر مسقطی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه مسقطی در ادامه با همدوره همراه باشید.


مواد لازم مسقطی

شکر ۳۰۰ گرم

نشاسته ۱۵۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

گلاب ½ لیوان

آب سرد ۴ لیوان

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

زعفران به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم


دستور طرز تهیه

ابتدا باید نشاسته را با آب سرد مخلوط کنیم تا نشاسته کاملا در آب حل شود. بهتر است در انتها مخلوط آب و نشاسته را از صافی عبور دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود. حالا مخلوط آب و نشاسته را در یک قابلمه می ریزیم.




تابستون داغ مسقطی ,تهیه ,نشاسته ,تابستون ,شیرازی ,مخلوط ,تهیه مسقطی ,مسقطی شیرازی ,میزان لازمخلال ,مسقطی لاری ,مواد لازم ,تهیه مسقطی شیرازی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برترین ها نهال گردو هر چی که بخوای طراحی صنعتی اصفهان Balochi Academy Sarbaz ( BAS ) - بلۏچی زبانء ربیدجاہ - فرهنگستان زبان و ادب بلوچی دانلود پروژه مهر خمیر درزگیری و بندکشی ضد آب (پکیج 2تایی) دانلود سرا