طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی

  • طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی

    طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی

    کیک یزدی کیکی بسیار خوشمزه و خوشمزه است که دراین مطلب طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی

    • آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
    • شکر ۲/۳ لیوان
    • روغن مایع ۲/۳ لیوان
    • ماست ۱/۲ لیوان
    • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    • پودر هل (برای این مقدار مواد تطبق تجربه من نصف قاشق چایخوری سر خالی) مقداری
    • پودر کاکائو (بستگی به سلیقه خودتون نسبت به تیره گی یا روشنی کیک داره) مقداری

    طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی

    اول آرد و پدر کاکائو را به همراه بکینگ پودر و پودل هل با هم مخلوط می کنیم و بعد از اینکه سه بار الک کردن به منظور سبک تر شدن مخلوطمون، تهم مرغ ها در کاسه ای میشکنیم و سه دقیقه هم میزنیم و سپس شکر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا شکر درون آن حل شود و مایه کیک ما یکدست بشه.

    گلاب را با ماست و روغن مایع مخلوط کنید و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط شوندو سپس مخلوط (آرد و بکینگ پودر، پودر کاکائو و پودر هل) را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا مایه کیک یک دست شود. خوب دقت کنید که حتما حهت همزدنتون به سمت یک طرف باشه و همچنین گلاب را زیاد نریزید زیرا باعث سف شدن می شه. از مخلوط ( آرد و پودر کاکاتو و بکینگ پودر و پودر هل) تقریبا اندازه یک استکان کوچک در آخر اضافه کنید چون باعث سفت شدن مایه کیک ما میشه.

    اما من چون نمی تونستم مقدار دقیق موارد را اضافه کنیم  این از تجربه چند باره من بدست اومده که بهتره رعایت کنین

    داخل قالب کیک یزدی یا مافین رو با کپسول های کاغذی پر کنین و داخل هر کپسول رو تقریبا تا لبه از مایه کیک بریزین (اگه بجای بکینگ پودر از جوش شیرین استفاده میکنین داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزین) و قالب رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردین و گرم شده ۱۰ ” ۱۵ دقیقه قرار بدین تا روی کیک ها طلایی بشه.

    اگه هم از آون توستر یا ماکروفر استفاده میکنید از دمای ۲۴۰ درجه استفاده کنین

    کلا بعد از اینکه از پنجره فر یا آونتون دیدین که کیکاتون پف کردن و کمی طلائی شدن یه لحظه سینی کیک رو بیرون بکشید و با یه خلال دندون کیک امتحان کنین اگه بعد فرو کردن خلال دندون به داخل کیک مواد بهش نچسبید کیکتون آمادس وگرنه چند دقیقه دیگه باید بمونه.

    نکات تکمیلی درمورد کیک یزدی کاکائویی

    کیک یزدی کاکائویی جزو کیک و شیرینی – مافین و کاپ میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
    کیک یزدی کاکائویی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .


    » همچنین بخوانید :

    طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی با لایه های کاراملی گردو و نارگیل

    طرز تهیه یک کیک خوشمزه برای روز مادر

    مدل کیک های زیبا و خوشمزه

    طرز تهیه کاپ کیک پسته ای کیک مدرن و خوشمزه

    ----------------------------------------------------------------
    سایت تفریحی سرگرمی پرنیا،مطالب جالب،اخبار حوادث،همسرداری،عکس بازیگران

 


دانلود رایگان مقاله9 یزدی ,تهیه ,پودر ,کاکائویی ,مخلوط ,مواد ,یزدی کاکائویی ,بکینگ پودر ,مواد اولیه ,خلال دندون ,مقدار مواد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هواداران مهران مديرى متن اس ام اس جالب دانلود فایل برسی انتخاب وخرید آنلاینdigibaner مرکز دانلود پاورپوینت آپشن خودرو | گندم کار sabernews