*تعریف میوه رسیده :
1-از نظر زیست شناسان، میوه وقتی رسیده است که از درخت می افتد یا باز شده و یا آنکه تکامل دانه
آن پایان پذیرفته باشد .
2 - از نظر باغبانی، معمول ا میوه های خوراکی وقتی رسیده اند که قابل خوردن باشند .
*محصولات باغبانی را به سه شکل برداشت می کنند:
1- محصولتی که نارس برداشت می شوند مثل غوره انگور، چغاله بادام و زیتون سبز .
2- محصولتی که در حالت سفت برداشت شده ولی بعد اا به طور کامل میرسند. مثل گلابی،سیب های
زمستانه،آلوهای تازه خوری و هلو .
3 - محصولتی که در حالت کاملا ا رسیده برداشت میشوند نظیر: گیلاس و آلبالو، میوه های آجیلی و آلو
هایی که به مصرف کمپوت سازی یا خشکبار می رسند
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی برداشت ,رسیده ,میوه ,محصولتی ,عملیات ,وقتی رسیده ,عملیات برداشت منبع
درباره این سایت