با توجه به اهمیت به کار گیری روش های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی، در این نوشتار فرآیند هایی نظیر، فشارهیدرواستاتیک بالا، میدان های الکتریکی پالسی و اشعه دهی مورد بررسی قرار می گیرند و مزایا، محدودیت ها و کاربرد های هر یک در صنعت غذا بیان می شوند . روش های نوین ، موجب غیرفعالسازی و حذف میکروارگانیسم های بیماری زا وعوامل فساد مواد غذایی و همچنین متوقف شدن فعالیت آنزیم های تجزیه کننده بدون استفاده از فرآیندهای حرارتی می شوند، و در نتیجه تولید محصولات غذایی پایدار و عدم استفاده ازفرآیندهای حرارتی، امکان حفظ خواص مطلوب محصول فراهم می شود
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی
غذایی ,مواد ,نوین ,مواد غذایی
منبع
درباره این سایت