هل : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران : نصف قاشق چای خوری
کره : ۴۰۰ گرم
روغن مایع : نصف لیوان
سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.
منبع : khorasannews.com
دانی انلاین حرارت ,دهید ,پیمانه ,مواد ,ملایم ,تهیه ,حرارت ملایم ,اضافه کنید ,حرارت بردارید ,طلایی شود، ,دقایق پایانی منبع
درباره این سایت