سنتی تهیه می‌شده و در طول سال‌های اخیر هم بازار تولید صنعتی این محصول، رونق خوبی داشته است.
سیرترشی، محصولی است که از ترکیب سیر، سرکه، نمک و کمی آب به‌دست می‌آید. افرادی که به مصرف سیرترشی‌های سفت‌تر علاقه دارند، می‌توانند سیرترشی‌های دست‌ساز خود را بعد از حدود 6 ماه مصرف کنند. هرچه مدت زمان نگهداری سیرترشی‌ بیشتر شود، تغییر رنگ، نرم‌ شدن بافت و شیرین شدن طعم سیر بیشتر اتفاق می‌افتد.


تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همچنین شما روابط عمومی شوتوکان جهانی WUKA دانلود فیلم جدید با لینک مستقیم leonard822psh1t Page سایتی برای همه خانومانه اجناس فوق العاده سریال های درحال پخش مرجع مقالات رسمی سئو