مقدار رطویت غالبا معیاری پایدار و نیز مقدار کیفیت یک محصول یا غذای جامد است .
زندگی و مواد غذایی و انبار کردن و پردازش وبسته بندی تحت تاثیر فشار جزیی بخار آب در اتمسفر گرم برای متعادل کردن رطوبت حالت الزام آوری پیدا کرده اند .
در حرارت ثابت ومقدار رطوبت معین به جای فشار اسمزی غذا یا نقطه ی انجماد , رطوبت نسبی هوا در توازن در توازن با رطوبت غذا کم می شود .
جذب یا از دست دادن رطوبت از مواد غذایی به فضای اطراف و هم چنین به مواد غذایی بسته بندی
شده ی دیگر نتیجه ی عمل کرد فشار بخار آب از مواد غذایی است.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی رطوبت ,غذایی ,فشار ,مواد ,مواد غذایی منبع
درباره این سایت