تعیین رطوبت یکی از مهمترین و پرکاربردترین  مقدار تحلیلی در پردازش و آزمایش کردن غذا است .
مقدار رطویت غالبا معیاری پایدار و نیز مقدار کیفیت یک محصول یا غذای جامد است .
زندگی و مواد غذایی و انبار کردن و پردازش وبسته بندی تحت تاثیر فشار جزیی بخار آب  در اتمسفر گرم  برای متعادل کردن رطوبت حالت الزام آوری پیدا کرده اند .
در حرارت ثابت ومقدار رطوبت معین به جای فشار اسمزی غذا یا نقطه ی انجماد , رطوبت نسبی هوا در توازن در توازن با رطوبت غذا کم می شود .
جذب یا از دست دادن رطوبت از مواد غذایی به فضای اطراف و هم چنین به مواد  غذایی بسته بندی
شده ی دیگر نتیجه ی عمل کرد فشار بخار آب از مواد غذایی است.


تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی رطوبت ,غذایی ,فشار ,مواد ,مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان مقاله9 ghali farsi خدمات مجالس و تشریفات مهمانی اتاقک Little Dolly فرش آریامهر کاشان